Tuinhuisje Appeltern

Het tuinhuisje Appeltern, geeft u mogelijkheid om heerlijk onder de overkapping te zitten. De opbergruimte in het tuinhuis is ideaal voor wanneer u in de winter periode, de tuinmeubels wilt opbergen of als berging te gebruiken, voor uw (tuin) gereedschap en uw fietsen. De zij overkapping van het tuinhuis kan natuurlijk aan beide kanten worden geplaatst en de maat is geheel aan te passen aan uw persoonlijke voorkeur. De staanders van de overkapping hebben een dikte van 12x12cm. Het platte dak met dak overstek en rondom een dubbele boeiboord, geeft een moderne look aan het geheel. 1001tuinhuisjes, ontwerpt, timmert, levert en monteert uw tuinhuis.

Tuinhuis platdak + zij overkapping Appeltern

Tuinhuis plat dak + zij overkapping Appeltern (Voor meer informatie, klik op de foto)

Ontwerp uw tuinhuis

Voor de maatwerk specialist in tuinhuisjes, is geen enkel tuinhuisje hetzelfde. Wij bieden tuinhuisjes aan, op maat gemaakt en bij ons is alles mogelijk. U kunt zelf uw tuinhuisje ontwerpen, kies een model, het houtsoort, welke kleur hout, maar ook hoeveel deuren en ramen en de afmetingen, het tuinhuisje moet hebben. Wilt u bijvoorbeeld ook een tuinhuisje met overkapping of een luifel en daarbij een zadeldak of juist een platdak?

Heeft u wel ideeën, maar u wilt graag wat voorbeelden zien van tuinhuisjes? Bekijk dan eens onze inspiratiemodellen, om een aanvullend idee te krijgen. Vervolgens kunt u voor uw eigen ontworpen tuinhuisje, een geheel vrijblijvende offerte op maat aanvragen.

Tuinhuis samenstellen

U ziet het al, maar alles is mogelijk, komt u er hier niet uit of wilt u meer informatie? Dan kunnen onze specialisten, u altijd adviseren. Hiervoor kunt u contact met ons opnemen via het offerte formulier of bel ons 0315-785284 Wij horen graag van u.


Vrijblijvende offerte aanvragen

Ook telefonisch bereikbaar via phone icon+31 (0)315 - 7852841001tuinhuisjes.nl maakt gebruik van Cookies

Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd.

In onze Privacyverklaring is hier meer over te lezen.

OK