Tuinhuisje in Aalten

Bent u op zoek naar een tuinhuisje in Aalten of omgeving? Dan bent u bij 1001tuinhuisjes, aan het juiste adres. 1001tuinhuisjes, heeft een ruim aanbod aan tuinhuisjes inspiratiemodellen. Door onze landelijke dekking zijn wij ook veel in Aalten aan het werk met tuinhuisjes, maar ook een berging of een schuur. Ook zijn er mogelijkheden, voor een tuinhuis met een compleet kant en klaar bouwpakket. Alles wordt bij u thuis afgeleverd en staan onze buitenmonteurs al voor u klaar. U kiest, wij ontwerpen, timmeren , leveren en monteren uw tuinhuisje. 1001tuinhuisjes, heeft meer dan 1000 mogelijkheden.

Tuinhuis platdak Montferland

Tuinhuis plat dak Montferland (Klik op de foto, voor meer informatie)

Ontwerp uw tuinhuis

Voor de maatwerk specialist in tuinhuisjes, is geen enkel tuinhuisje in Aalten en omgeving, hetzelfde. Wij bieden tuinhuisjes aan, op maat gemaakt en bij ons is alles mogelijk. U kiest zelf welke afmetingen, het model, het houtsoort, welke kleur hout, maar ook hoeveel deuren en ramen het tuinhuisje moet hebben. Wilt u bijvoorbeeld ook een tuinhuisje met overkapping of een luifel en daarbij een zadeldak of juist een platdak?

Heeft u wel ideeën voor maar u wilt graag wat voorbeelden zien van tuinhuisjes in Aalten en omgeving of ergens anders in het land? Bekijk dan eens onze inspiratiemodellen om een aanvullend idee te krijgen. Vervolgens kunt u ook voor uw tuinhuisje, een geheel vrijblijvende offerte aanvragen waarbij u zelf de afmetingen doorgeeft.

Tuinhuis samenstellen

U ziet het al, alles is mogelijk, komt u er hier niet uit? Dan kunnen onze specialisten u altijd adviseren. Hiervoor kunt u contact met ons opnemen via het formulier of bel ons op 0315-785284 sterk in maatwerk. Wij horen graag van u.


Vrijblijvende offerte aanvragen

Ook telefonisch bereikbaar via phone icon+31 (0)315 - 7852841001tuinhuisjes.nl maakt gebruik van Cookies

Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd.

In onze Privacyverklaring is hier meer over te lezen.

OK