Tuinhuisje in Aalten

Bent u op zoek naar een tuinhuisje in Aalten of de omgeving daarvan? Dan bent u bij 1001tuinhuisjes, aan het juiste adres. 1001tuinhuisjes, heeft een ruim aanbod aan tuinhuisjes inspiratiemodellen. Door onze landelijke dekking zijn wij ook veel in Aalten aan het werk met tuinhuisjes, maar ook een berging of een schuur. Ook zijn er mogelijkheden, voor een tuinhuis met een compleet kant en klaar, doe het zelf, dhz bouwpakket. Alles wordt bij u thuis afgeleverd als een prefab, paneelbouw pakket. Tevens staat onze montageteams, voor u klaar.

Tuinhuis platdak Montferland

Tuinhuis plat dak Montferland (Klik op de foto, voor meer informatie)

Ontwerp uw tuinhuis

Als maatwerk specialist in tuinhuisjes is ook geen enkel tuinhuisje in Aalten en omgeving, hetzelfde. Wij bieden tuinhuisjes aan, op maat gemaakt en bij ons is alles mogelijk. U kiest zelf welke afmetingen, het model, het houtsoort, welke kleur hout, maar ook hoeveel deuren en ramen het tuinhuisje moet hebben. Wilt u bijvoorbeeld ook een luifel en daarbij een zadeldak of juist een plat dak?

Heeft u wel ideeën voor maar u wilt graag wat voorbeelden zien van tuinhuisjes in Aalten en omgeving of ergens anders in het land? Bekijk dan eens onze inspiratiemodellen om een idee te krijgen. Vervolgens kunt u ook voor uw tuinhuisje, een offerte aanvragen waarbij u zelf de afmetingen doorgeeft.

Tuinhuis samenstellen

U ziet het al, alles is mogelijk, komt u er hier niet uit? Dan kunnen onze specialisten u altijd adviseren. Hiervoor kunt u contact met ons opnemen via het formulier of bel ons op 0315-785284 sterk in maatwerk.

1001tuinhuisjes.nl maakt gebruik van Cookies

Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd.

In onze Privacyverklaring is hier meer over te lezen.

OK