Tuinhuis met veranda

Dit tuinhuisje met veranda, is een echte hardloper. Het tuinhuis is perfect te gebruiken als opbergruimte en onder de veranda kunt u heerlijk zitten, tijdens zwoele zomeravonden. Het tuinhuis met de zij veranda heeft een platdak met rondom het dak, een dak overstek, wat een prachtige uitstraling geeft. Hier is vanaf het vlonder tot aan het dak, douglas hout gebruikt en de alleenstaande standers met schoren, staan op betonpoeren. U kunt verschillende opties kiezen voor de deuren en ramen. 1001tuinhuisjes, heeft meer dan 1000 mogelijkheden. Wij ontwerpen, timmeren, leveren en monteren uw tuinhuis.

Tuinhuis platdak modern + overkapping Catrijp

Tuinhuis platdak modern + overkapping Catrijp (Voor meer informatie, klik op de foto).

Ontwerp uw tuinhuis met veranda

Als maatwerk specialist in tuinhuisjes is geen enkel tuinhuisje hetzelfde. Wij bieden tuinhuisjes aan, op maat gemaakt en bij ons is alles mogelijk. U kunt zelf uw tuinhuisje ontwerpen, kies een model, een houtsoort, welke kleur hout, maar ook hoeveel deuren en ramen en de afmetingen, het tuinhuisje moet hebben. Wilt u bijvoorbeeld ook een tuinhuisje met berging of een veranda en daarbij een zadeldak of juist een platdak?

Heeft u wel ideeën, maar u wilt graag wat voorbeelden zien? Bekijk dan eens onze inspiratiemodellen, om een aanvullend idee te krijgen. Vervolgens kunt u voor uw eigen ontworpen tuinhuisje, een geheel vrijblijvende offerte op maat aanvragen.

Tuinhuis met veranda samenstellen

U ziet het al, maar alles is mogelijk, komt u er hier niet uit of wilt u meer informatie? Dan kunnen onze specialisten, u altijd adviseren. Hiervoor kunt u contact met ons opnemen via het offerte formulier of bel ons 0315-785284 Wij horen graag van u.


Vrijblijvende offerte aanvragen

Ook telefonisch bereikbaar via phone icon+31 (0)315 - 7852841001tuinhuisjes.nl maakt gebruik van Cookies

Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd.

In onze Privacyverklaring is hier meer over te lezen.

OK