Tuinhuis met overkapping

Dit tuinhuis met overkapping, is een echte hardloper. Het tuinhuis met overkapping, is perfect te gebruiken als opbergruimte en onder de overkapping kunt u heerlijk zitten, tijdens zwoele zomeravonden. Het tuinhuis met de zij overkapping heeft een platdak met rondom het dak, een dak overstek, wat een prachtige uitstraling geeft. Hier is vanaf het vlonder tot aan het dak, douglas hout gebruikt en de alleenstaande standers met schoren, staan op betonpoeren. U kunt verschillende opties kiezen voor de deuren en ramen. Wij ontwerpen, timmeren, leveren en monteren uw tuinhuis met of zonder overkapping.

Tuinhuis zadeldak + overkapping Zeist

Tuinhuis zadeldak + overkapping Zeist (Voor meer informatie, klik op de foto)

Ontwerp uw tuinhuis met overkapping 

Bij de maatwerk specialist in tuinhuisjes, is geen enkel tuinhuis met overkapping hetzelfde. Wij bieden tuinhuisjes aan, op maat gemaakt en bij ons is alles mogelijk. U kunt zelf uw tuinhuisje ontwerpen, kies een model, een houtsoort, welke kleur hout, maar ook hoeveel deuren en ramen en de afmetingen, het tuinhuisje moet hebben. Wilt u bijvoorbeeld ook een tuinhuisje met berging of een luifel en daarbij een zadeldak of juist een platdak?

Heeft u wel ideeën, maar u wilt graag wat voorbeelden zien? Bekijk dan eens onze inspiratiemodellen, om een aanvullend idee te krijgen. Vervolgens kunt u voor uw eigen ontworpen tuinhuisje, een geheel vrijblijvende offerte op maat aanvragen.

Tuinhuis met overkapping samenstellen

U ziet het al, maar alles is mogelijk, komt u er hier niet uit of wilt u meer informatie? Dan kunnen onze specialisten, u altijd adviseren. Hiervoor kunt u contact met ons opnemen via het offerte formulier of bel ons 0315-785284 Wij horen graag van u.


Vrijblijvende offerte aanvragen

Ook telefonisch bereikbaar via phone icon+31 (0)315 - 785284