Terrasoverkapping op maat

Bent u op zoek, naar een houten terrasoverkapping zelfbouw / bouwpakket, op maat? Dan bent u bij 1001tuinhuisjes aan het juiste adres. Wij maken een totaal compleet bouwpakket met kant en klare, prefab wanden en leveren de daarbij behorende accessoires, bij u thuis af. 1001tuinhuisjes heeft een ontwerpafdeling met een eigen timmerwerkplaats. Door onze landelijke dekking zijn wij ook veel bij u in de buurt aan het werk, met overkappingen, maar ook voor een veranda, een carport, een schuur, een tuinhuisje, een kapschuur, een garage. Alles wordt bij u thuis afgeleverd, als een compleet zelf bouwpakket. Onze montageteams, staan voor u klaar.

Overkapping platdak Barchem

Overkapping platdak Barchem (Voor meer informatie, klik op de foto)

Ontwerp uw terrasoverkapping

Geen enkele terrasoverkapping, is bij de houtbouw specialist van Nederland hetzelfde. Wij bieden complete prefab houten terrasoverkappingen, op maat aan, bij ons is alles mogelijk. U kunt zelf uw terrasoverkapping ontwerpen, kies een model, een houtsoort, welke kleur hout, maar eventueel ook hoeveel deuren en ramen en de afmetingen, de overkapping moet hebben. Wilt u bijvoorbeeld ook een luifel en daarbij een zadeldak of juist een platdak en/of extra wanden?

Heeft u wel ideeën, maar u wilt graag wat voorbeelden zien van overkappingen? Bekijk dan eens onze inspiratiemodellen, om een aanvullend idee te krijgen. Vervolgens kunt u voor uw eigen ontworpen overkapping, een offerte op maat aanvragen.

Terrasoverkapping samenstellen

U ziet het al, maar alles is mogelijk, komt u er hier niet uit of wilt u meer informatie? Dan kunnen onze specialisten, u altijd adviseren. Hiervoor kunt u contact met ons opnemen via het offerte formulier of bel ons op 0315-785284 

1001tuinhuisjes.nl maakt gebruik van Cookies

Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd.

In onze Privacyverklaring is hier meer over te lezen.

OK