Terrasoverkapping Bouwpakket

Bent u op zoek, naar een terrasoverkapping bouwpakket? Dan bent u bij 1001tuinhuisjes aan het juiste adres. Wij maken een totaal compleet zelfbouwpakket op maat, met kant en klare, prefab wanden en leveren de daarbij behorende accessoires, bij u thuis af. 1001tuinhuisjes heeft een ontwerpafdeling met een eigen timmerwerkplaats en montageteams. Door onze landelijke dekking zijn wij ook veel bij u in de buurt aan het werk, met terrasoverkappingen, maar ook voor een veranda, een carport, een schuur, een tuinhuisje, een kapschuur en/of een garage, bent u op de juiste website. Onze buitenmonteurs, staan al voor u klaar.

Overkapping platdak Barchem

Overkapping platdak Barchem (Voor meer informatie, klik op de foto)

Ontwerp uw eigen terrasoverkapping

Geen enkele terrasoverkapping, is bij de houtbouw specialist van Nederland hetzelfde. Wij bieden complete prefab houten terrasoverkappingen, op maat aan, bij ons is alles mogelijk. U kunt zelf uw terrasoverkapping ontwerpen, kies een model, een houtsoort, welke kleur hout en eventueel ook hoeveel deuren en ramen en de afmetingen, de terrasoverkapping moet hebben. Wilt u bijvoorbeeld ook een luifel en daarbij een zadeldak of juist een plat dak en/of extra wanden?

Heeft u wel ideeën, maar u wilt graag wat voorbeelden zien van overkappingen? Bekijk dan eens onze inspiratiemodellen, om een aanvullend idee te krijgen. Vervolgens kunt u voor uw eigen ontworpen overkapping, een geheel vrijblijvende offerte op maat aanvragen.

Terrasoverkapping samenstellen

U ziet het al, maar alles is mogelijk, komt u er hier niet uit of wilt u meer informatie? Dan kunnen onze specialisten, u altijd adviseren. Hiervoor kunt u contact met ons opnemen via het offerte formulier of bel ons 0315-785284 Wij horen graag van u.


Vrijblijvende offerte aanvragen

Ook telefonisch bereikbaar via phone icon+31 (0)315 - 7852841001tuinhuisjes.nl maakt gebruik van Cookies

Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd.

In onze Privacyverklaring is hier meer over te lezen.

OK