Ontwerp uw eigen Prieel Zevenaar

Ontwerp uw eigen prieel, bij de prieelspecialist. Wij hebben een ontwerpafdeling, met een eigen timmerwerkplaats en montageteams, voor u klaar staan. Uw prieel leveren wij bij u thuis af. U ontvangt uw prieel, met de kant en klare, complete prefab wanden, om zelf te (laten) monteren. De gehele organisatie, inclusief onze buitenmonteurs van de prieelspecialist, staan ook altijd voor u klaar. Wij ontwerpen, timmeren, leveren en monteren uw prieel.

Hoekprieel platdak Vught

Hoekprieel plat dak Vught (Voor meer informatie, klik op de foto)

Samenstellen hoekprieel

Het houten hoekprieel, type Vught, is een veel verkocht model. De vrijstaande overkapping/prieel, is erg populair onder de echte tuinliefhebbers. Hiermee maakt u uw tuin klaar voor niet alleen het voorjaar en de zomer, maar kunt u genieten van alle seizoenen. Bij dit type is gekozen voor twee dichte achterwanden en twee glazen wanden.

Rondom het dak, is een dak overstek gemaakt. Dit bouwwerk kunt u naar eigen wens indelen en aanpassen. Voor de fundering is gebruik gemaakt van verstelbare beton poeren. Het bouwwerk is gemaakt van geïmpregneerd/verduurzaamd vurenhout. Andere opties zijn natuurlijk mogelijk. Ook hebben wij de verf, om het prieel zelf te (laten) schilderen.

Uw bouwwerk wordt in onze eigen timmerwerkplaats gefabriceerd en als totaal bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren. Ons montageteam, staat ook voor u klaar. Wij maken alleen gebruik van hout soorten met het FSC en/of PEFC keurmerk. Zoals bijvoorbeeld, lariks/douglas, red-cedar en onder druk geïmpregneerd/verduurzaamd vurenhout. 

Ontwerp hoekprieel

Ontwerp uw eigen (hoek-)prieel en kies zelf, het houtsoort, de afmeting, het type raam en deur, glazen schuifpanelen, de vorm van het dak, wel of geen zolder, de dakbedekking, wel of niet geïsoleerd. Ook zijn er extra mogelijkheden voor het plaatsen een lichtkoepel / vlakglas lichtvenster en/of glazen schuifpanelen. Wij horen graag van u.


Vrijblijvende offerte aanvragen

Ook telefonisch bereikbaar via phone icon+31 (0)315 - 7852841001tuinhuisjes.nl maakt gebruik van Cookies

Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd.

In onze Privacyverklaring is hier meer over te lezen.

OK