Prieel plat dak

Ontwerp uw eigen prieel met of zonder platdak, bij de prieelspecialist van Nederland. Wij hebben een ontwerpafdeling, met een eigen timmerwerkplaats en montageteams, voor u klaar staan. Uw prieel leveren wij bij u thuis af. U ontvangt uw prieel, met de kant en klare, complete prefab wanden, om zelf te (laten) monteren. Ons bedrijf en de gehele organisatie, inclusief onze monteurs van de prieelspecialist, staan ook altijd voor u klaar. Wij ontwerpen, timmeren, leveren en monteren uw prieel. 1001tuinhuisjes, heeft meer dan 1000 mogelijkheden.

Hoekprieel platdak Vught

Hoekprieel met platdak Vught (Voor meer informatie, klik op de foto)

Ontwerp uw eigen prieel

Voor de maatwerkspecialist is geen enkel houten prieel hetzelfde. Wij bieden een prieel aan, op maat gemaakt en bij ons is alles mogelijk. U kunt zelf uw prieel ontwerpen, kies een model, een houtsoort, welke kleur hout en eventueel ook hoeveel deuren en ramen en de afmetingen, uw prieel moet hebben. Wilt u bijvoorbeeld ook een luifel en daarbij een zadeldak of juist een platdak?

Heeft u wel ideeën, maar u wilt graag wat voorbeelden zien? Bekijk dan eens onze inspiratiemodellen, om een aanvullend idee te krijgen. Vervolgens kunt u voor uw eigen ontworpen prieel, een geheel vrijblijvende offerte op maat aanvragen.

Prieel samenstellen

U ziet het al, maar alles is mogelijk, komt u er hier niet uit of wilt u meer informatie? Dan kunnen onze specialisten, u altijd adviseren. Hiervoor kunt u contact met ons opnemen via het offerte formulier of bel ons op 0315-785284 Wij horen graag van u.


Vrijblijvende offerte aanvragen

Ook telefonisch bereikbaar via phone icon+31 (0)315 - 7852841001tuinhuisjes.nl maakt gebruik van Cookies

Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd.

In onze Privacyverklaring is hier meer over te lezen.

OK