Prieel bouwpakket

Bent u op zoek, naar een houten prieel bouwpakket. Dan bent u bij 1001tuinhuisjes aan het juiste adres. Wij maken de totaal compleet bouwpakket met kant en klare, prefab wanden en leveren de daarbij behorende accessoires, bij u thuis af. 1001tuinhuisjes heeft een ontwerpafdeling met een eigen timmerwerkplaats en deskundige buitenmonteurs. Door onze landelijke dekking zijn wij ook veel bij u in de buurt, aan het werk met prieeltjes, maar ook voor, een carport, een schuur, een tuinhuisje, een kapschuur en een tuinkantoor. Wij ontwerpen, timmeren, leveren en monteren uw prieel.

Hoekprieel platdak Vught

Hoekprieel platdak Vught (Voor meer informatie, klik op de foto)

Ontwerp uw eigen prieel

Geen enkele prieel, is bij de houtbouw specialist van Nederland is hetzelfde. Wij bieden complete prefab houten prieeltjes op maat aan, bij ons is alles mogelijk. U kunt zelf uw prieel ontwerpen, kies een model, een houtsoort, welke kleur hout, maar eventueel ook hoeveel deuren en ramen en de afmetingen, het prieel moet hebben. Wilt u bijvoorbeeld ook een luifel en daarbij een zadeldak of juist een platdak, of een extra dichte wand?

Heeft u wel ideeën, maar u wilt graag wat voorbeelden zien van prieeltjes? Bekijk dan eens onze inspiratiemodellen, om een aanvullend idee te krijgen. Vervolgens kunt u voor uw eigen ontworpen prieel, een geheel vrijblijvende offerte op maat aanvragen.

Prieel samenstellen

U ziet het al, maar alles is mogelijk, komt u er hier niet uit of wilt u meer informatie? Dan kunnen onze specialisten, u altijd adviseren. Hiervoor kunt u contact met ons opnemen via het offerte formulier of bel ons op 0315-785284 Wij horen graag van u.


Vrijblijvende offerte aanvragen

Ook telefonisch bereikbaar via phone icon+31 (0)315 - 7852841001tuinhuisjes.nl maakt gebruik van Cookies

Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd.

In onze Privacyverklaring is hier meer over te lezen.

OK