Praktijkruimte aan Huis

Bent u op zoek, naar een Praktijkruimte aan Huis. Dan bent u bij 1001tuinhuisjes aan het juiste adres. Wij maken een totaal compleet zelfbouwpakket met kant en klare wanden en leveren de daarbij behorende accessoires, bij u thuis af. 1001tuinhuisjes heeft een ontwerpafdeling met een eigen timmerwerkplaats. Door onze landelijke dekking zijn wij ook veel bij u in de buurt aan het werk, met praktijkruimten, maar ook voor een veranda, een carport, een schuur, een tuinhuisje, en een tuinkantoor, bent u op de juiste website. Alles wordt bij u thuis afgeleverd en onze buitenmonteurs, staan voor u klaar.

Tuinkantoor platdak Dordrecht

Tuinkantoor platdak Dordrecht (Voor meer informatie, klik op de foto).

Ontwerp uw eigen praktijkruimte aan huis

Geen enkele praktijkruimte, is hetzelfde. Wij bieden complete prefab praktijkruimten, op maat aan, bij ons is alles mogelijk. U kunt zelf uw praktijkruimte ontwerpen, kies een model, een houtsoort, welke kleur hout, maar eventueel ook hoeveel deuren en ramen en de afmetingen, het praktijkruimte moet hebben. Wilt u bijvoorbeeld ook een praktijkruimte met veranda of luifel en daarbij een zadeldak of juist een platdak, of extra interne binnenwanden?

Heeft u wel ideeën, maar u wilt graag wat voorbeelden zien van praktijkruimten? Bekijk dan eens onze inspiratiemodellen, om een aanvullend idee te krijgen. Vervolgens kunt u voor uw eigen ontworpen pratijkruimte, een geheel vrijblijvende offerte aanvragen.

Praktijkruimte samenstellen

U ziet het al, maar alles is mogelijk, komt u er hier niet uit of wilt u meer informatie? Dan kunnen onze specialisten, u altijd adviseren. Hiervoor kunt u contact met ons opnemen via het offerte formulier of bel ons 0315-785284 Wij horen graag van u.


Vrijblijvende offerte aanvragen

Ook telefonisch bereikbaar via phone icon+31 (0)315 - 785284