Modern Tuinkantoor 

Wilt u een modern tuinkantoor. Zoek niet langer, u bent bij ons op het juiste adres. Bij dit modern tuinkantoor, zijn de wanden opgebouwd uit houten frames, betimmerd met geïmpregneerd / verduurzaand vurenhout. Natuurlijk kunt u kiezen voor een andere houtsoort. Ontwerp uw tuinkantoor en kies zelf, een houtsoort, het model, de afmeting, het type raam en deur, glazen schuifpanelen, de vorm van het dak, wel of geen zolder, de dakbedekking, wel of niet geïsoleerd. Ook zijn er mogelijkheden tot het plaatsen van een lichtkoepel/vlakglas lichtvenster, extra binnenwanden en/of het tuinkantoor te isoleren. U kiest, wij timmeren, leveren en monteren, uw tuinkantoor. 1001tuinhuisjes, heeft meer dan 1000 mogelijkheden.

Tuinkantoor platdak Holland

Tuinkantoor platdak Holland (Voor meer informatie, klik op de foto).

Ontwerp uw eigen luxe tuinkantoor

Voor de tuinkantoor specialist, is geen enkel tuinkantoor hetzelfde. Wij bieden tuinkantoren aan, op maat gemaakt en bij ons is alles mogelijk. U kunt zelf uw tuinkantoor ontwerpen, kies een model, het houtsoort, welke kleur hout, maar ook hoeveel deuren en ramen en de afmetingen, het tuinkantoor moet hebben. Wilt u bijvoorbeeld ook  een tuinkantoor met veranda of luifel en daarbij een zadeldak of juist een platdak?

Heeft u wel ideeën, maar u wilt graag wat voorbeelden zien van tuinkantoren, ergens in het land? Bekijk dan eens onze inspiratiemodellen, om een aanvullend idee te krijgen. Vervolgens kunt u voor uw eigen ontworpen tuinkantoor, een geheel vrijblijvende offerte op maat aanvragen.

 


Vrijblijvende offerte aanvragen

Ook telefonisch bereikbaar via phone icon+31 (0)315 - 7852841001tuinhuisjes.nl maakt gebruik van Cookies

Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd.

In onze Privacyverklaring is hier meer over te lezen.

OK