Hoekoverkapping platdak L-vormig Bussum

Deze hoekoverkapping, type Bussum, met een platdak en rondom het dak, een dak overstek met een boeiboord. Het geheel is opgebouwd uit geïmpregneerd/verduurzaamd vurenhout en heeft zijn uiterlijk te danken aan de robuuste staanders, welke op beton poeren staan. De wanden zijn aan de buitenkant betimmerd met hetzelfde hout.

Natuurlijk kan deze betimmering ook aan de binnenkant worden gemaakt. Het dak is bedekt met EPDM dak rubberfolie, welke is afgewerkt met een mooie aluminium strip. De dikte van de staanders is 150x150mm. Ook hebben wij de verf, om de veranda zelf te (laten) schilderen.

Uw bouwwerk wordt in onze eigen timmerwerkplaats gefabriceerd en als totaal bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren. Ons montageteam staat ook voor u klaar.

Wij maken alleen gebruik van hout soorten met het FSC en/of PEFC keurmerk. Zoals bijvoorbeeld, lariks/douglas, red-cedar en onder druk geïmpregneerd/verduurzaamd vurenhout. Elke (hoek-) overkapping op onze website kan samengesteld worden, zoals u het wenst.

Ontwerp uw eigen (hoek-) overkapping en kies zelf, het houtsoort, de afmeting, het type raam en deur, glazen schuifpanelen, de vorm van het dak, wel of geen zolder, de dakbedekking, wel of niet geïsoleerd. 

Ook zijn er mogelijkheden voor het plaatsen een lichtkoepel/vlakglas lichtvenster en/of glazen schuifpanelen.

Hoekoverkapping platdak L-vormig Bussum

Hoekoverkapping platdak L-vormig Bussum

1001tuinhuisjes.nl maakt gebruik van Cookies

Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd.

In onze Privacyverklaring is hier meer over te lezen.

OK