Kapschuur Houtbouw 

Bent u op zoek, naar een kapschuur houtbouw, op maat? Dan bent u bij 1001tuinhuisjes aan het juiste adres. Wij maken een totaal compleet bouwpakket met kant en klare, prefab wanden en leveren de daarbij behorende accessoires, bij u thuis af. 1001tuinhuisjes heeft een ontwerpafdeling met een eigen timmerwerkplaats. Door onze landelijke dekking zijn wij ook veel bij u in de buurt aan het werk, met kapschuren, maar ook voor een veranda, een carport, een schuur, een tuinhuisje, een overkapping, een kapschuur, een garage. Alles wordt bij u thuis afgeleverd en onze buitenmonteurs, staan voor u klaar.

Carport zadeldak 3 vak (Kapschuur) Halle

Carport zadeldak 3 vak (Kapschuur) Halle (Voor meer informatie, klik op de foto)

Ontwerp uw eigen kapschuur houtbouw

Geen enkele kapschuur, is bij de houtbouw kapschuur specialist van Nederland hetzelfde. 1001tuinhuisjes biedt een compleet prefab zelfbouwpakket kapschuur op maat aan, bij ons is alles mogelijk. U kunt zelf uw kapschuur ontwerpen, kies een model, een houtsoort, welke kleur hout, maar eventueel ook hoeveel deuren en ramen en de afmetingen, de kapschuur moet hebben. Wilt u bijvoorbeeld ook een luifel en daarbij een zadeldak of juist een platdak en/of extra interne binnenwanden?

Heeft u wel ideeën, maar u wilt graag wat voorbeelden zien van kapschuren? Bekijk dan eens onze inspiratiemodellen, om een aanvullend idee te krijgen. Vervolgens kunt u voor uw eigen ontworpen kapschuur, een geheel vrijblijvende offerte op maat aanvragen.

Kapschuur samenstellen

U ziet het al, maar alles is mogelijk, komt u er hier niet uit of wilt u meer informatie? Dan kunnen onze specialisten, u altijd adviseren. Hiervoor kunt u contact met ons opnemen via het offerte formulier of bel ons op 0315-785284 Wij horen graag van u.


Vrijblijvende offerte aanvragen

Ook telefonisch bereikbaar via phone icon+31 (0)315 - 7852841001tuinhuisjes.nl maakt gebruik van Cookies

Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd.

In onze Privacyverklaring is hier meer over te lezen.

OK