Tuinkantoor platdak Red-Cedar Blankenberge

Bij dit moderne houten tuinkantoor, inspiatie model type Blankenberge, zijn de wanden opgebouwd uit houten frames, betimmerd met zeer exclusief Western red-cedar hout. Het red-cedar hout is onbehandeld en van nature voldoende beschermd, tegen alle weersinvloeden.Dit red-cedar hout, van dit moderne strakke tuinkantoor, type Blankenberge, zal op den duur vergrijzen, wat een prachtige en natuurlijke uitstraling geeft. Het ced-cedar tuinkantoor kan ook geleverd worden met een enkele of een dubbele deur en verschillende type ramen.

Tuinkantoor platdak Red-Cedar Blankenberge

Tuinkantoor platdak Red-Cedar Blankenberge

Stel uw eigen tuinkantoor samen

Een andere houtsoort, andere deur/venster en een andere dakvorm, is natuurlijk ook mogelijk.

Het moderne tuinkantoor kan ook worden voorzien van vloer-, wand- en dak isolatie, ook bestaat de mogelijkheid om de ruimte op te delen doormiddel van scheidingswanden.

Wij maken alleen gebruik van houtsoorten met het FSC en/of PEFC keurmerk. Zoals bijvoorbeeld, lariks/douglas, red-cedar en onder druk geïmpregneerd/verduurzaamd vurenhout. Elk tuinkantoor, kan samengesteld worden, zoals u het wenst.

Uw bouwwerk wordt in onze eigen timmerwerkplaats gefabriceerd en als totaal compleet bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren. Ons montageteam, staat ook voor u klaar.

Ontwerp uw eigen tuinkantoor

Ontwerp uw tuinkantoor en kies zelf, het houtsoort, het model, de afmeting, het type raam en deur, glazen schuifpanelen, de vorm van het dak, wel of geen zolder, de dakbedekking, wel of niet geïsoleerd. 

Ook zijn er mogelijkheden tot het plaatsen van een lichtkoepel/vlakglas lichtvenster, extra binnenwanden en/of het tuinkantoor te isoleren.

1001tuinhuisjes.nl maakt gebruik van Cookies

Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd.

In onze Privacyverklaring is hier meer over te lezen.

OK