Houten tuinkantoor 

Bent u op zoek, naar een houten tuinkantoor, op maat. Dan bent u bij 1001tuinhuisjes aan het juiste adres. Wij maken een totaal compleet bouwpakket met kant en klare, prefab wanden en leveren de daarbij behorende accessoires, bij u thuis af. 1001tuinhuisjes heeft een ontwerpafdeling met een eigen timmerwerkplaats. Door onze landelijke dekking zijn wij ook veel bij u in de buurt aan het werk, met tuinkantoren, maar ook voor een veranda, een carport, een schuur, een tuinhuisje, een overkapping, een kapschuur, een garage. Alles wordt bij u thuis afgeleverd, als een compleet bouwpakket. Onze buitenmonteurs, staan al voor u klaar. 

Ontwerp uw eigen houten tuinkantoor

Geen enkele houten tuinkantoor, is bij de kantoorspecialist van Nederland hetzelfde. Wij bieden complete prefab houten tuinkantoren, op maat aan, bij ons is alles mogelijk. U kunt zelf uw tuinkantoor ontwerpen, kies een model, een houtsoort, welke kleur hout, maar eventueel ook hoeveel deuren en ramen en de afmetingen, het tuinkantoor moet hebben. Wilt u bijvoorbeeld ook een tuinkantoor met veranda of een luifel en daarbij een zadeldak of juist een platdak, of extra interne binnenwanden?

Heeft u wel ideeën, maar u wilt graag wat voorbeelden zien van houten tuinkantoren? Bekijk dan eens onze inspiratiemodellen, om een aanvullend idee te krijgen. Vervolgens kunt u voor uw eigen ontworpen tuinkantoor, een geheel vrijblijvende offerte op maat aanvragen.

Tuinkantoor platdak Red-Cedar Arcen

Tuinkantoor platdak Red-Cedar Arcen (Voor meer informatie, klik op de foto.)

Houten Tuinkantoor samenstellen

U ziet het al, maar alles is mogelijk, komt u er hier niet uit of wilt u meer informatie? Dan kunnen onze specialisten, u altijd adviseren. Hiervoor kunt u contact met ons opnemen via het offerte formulier of bel ons op 0315-785284 Wij horen graag van u.


Vrijblijvende offerte aanvragen

Ook telefonisch bereikbaar via phone icon+31 (0)315 - 785284