Houten Paardenstal

Wij hebben uw houten paardenstal, welke wij op maat voor u maken, zoals u het wenst. Ook heeft u de keuze in diverse houtsoorten, dakvormen, dakbedekkingen, ramen en staldeuren. Uw paardenstal wordt gebouwd middels paneel prefab houtbouw. De wanden van de paardenstallen en paardenboxen worden aan de buitenkant bekleed met meestal geïmpregneerd vurenhout, maar dit kan bijvoorbeeld ook red-cedar, douglas of lariks zijn en de binnenkant kunnen wij aftimmeren met betonplex of multiplex. Onze robuuste staldeuren, worden afgehangen met zwaar uitgevoerde en thermisch verzinkt of gegalvaniseerd hang- en sluitwerk. Een paardenstal kun je met een gerust hart laten bouwen door onze stallenbouwers. U kunt uw paardenstal ook zelf (laten) opbouwen. Uw paardenstal wordt bij u thuis afgeleverd en onze buitenmonteurs, staan voor u klaar.

Paardenstal zadeldak + overkapping Hoefslag

Paardenstal zadeldak + overkapping Hoefslag (Voor meer informatie, klik op de foto)

Uw eigen houten paardenstal ontwerpen

Heeft u een paardenstal gezien welke u functioneel en mooi vindt? Maak dan gebruik van onze offerte aanvraagknop welke vermeld staat, bij ieder object. Zodra wij de aanvraag hebben binnen gekregen, zullen wij contact met u op nemen, om alle details van de paardenstal te bespreken. 

Houten paardenstal samenstellen

Een houten paardenstal bouwen wij op met prefab wanden zelfbouwpakket, zodat u deze zelf kunt (laten) monteren, maar dit kunt u ook aan ons over laten. Wij ontwerpen, timmeren, leveren en monteren uw paardenstal.

1001tuinhuisjes is sterk in maatwerk; vraag naar de mogelijkheden, bel of mail ons of kom eens langs voor een oriënterend gesprek. Ons bedrijf is geopend van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Maak snel een afspraak via telefoon 0315-785284 of via de mail verkoop@1001tuinhuisjes.nl Wij horen graag van u.


Vrijblijvende offerte aanvragen

Ook telefonisch bereikbaar via phone icon+31 (0)315 - 7852841001tuinhuisjes.nl maakt gebruik van Cookies

Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd.

In onze Privacyverklaring is hier meer over te lezen.

OK