Paardenstallen op maat

Op onze site staan diverse paardenstallen en paardenboxen te koop die wij op maat voor u kunnen maken zoals u het wenst. Ook heeft u de keuze in diverse houtsoorten, dakvormen, dakbedekkingen, ramen en staldeuren. Onze paardenstal wordt gebouwd middels houtbouw.

De wanden van de paardenstallen en paardenboxen worden aan de buitenkant bekleedt met meestal geimpregneerd vuren hout, maar dit kan bijvoorbeeld ook red cedar, douglas lariks of eiken zijn en de binnenkant zullen wij aftimmeren met betonplex of multiplex. Onze robuuste staldeuren worden afgehangen met zwaar uitgevoerde en thermisch verzinkt of gegalvaniseerd hang- en sluitwerk. Een paardenstal kun je met een gerust hart laten bouwen door onze stallenbouwers. Een houten schuur met paardenboxen kunnen wij ook voor u maken.

Paardenstal kopen?

Heeft u een paardenstal gezien die u mooi vindt? Maak dan gebruik van onze offerte aanvraag knop die vermeldt staat bij ieder product. Zodra wij de aanvraag hebben binnen gekregen zullen wij contact met u op nemen om alle details van de paardenstal te bespreken. Indien gewenst kunnen wij bij u langkomen. Wij zullen u een offerte toesturen en zodra u akkoord bent gegaan met onze prijs wordt de paardenstal op maat gemaakt.

Paardenstal laten bouwen van A tot Z?

Een houten paardenstal kunnen wij voor u bouwen als bouwpakket zodat u deze zelf monteert, maar dit kunt u ook aan ons over laten. Wij kunnen naast het bouwen van de paardenstallen ook zorgdragen voor de fundering, elektra en schilderwerk.

1001tuinhuisjes.nl is sterk in maatwerk; vraag naar de mogelijkheden, bel of mail ons of kom eens langs voor een oriënterend gesprek. Ons bedrijf is geopend van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Maak snel een afspraak via telefoon 0315-785284 of via de mail verkoop@1001tuinhuisjes.nl Paardenstal op maat.

Paardenstal zadeldak + overkapping Hoefslag

1001tuinhuisjes.nl maakt gebruik van Cookies

Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd.

In onze Privacyverklaring is hier meer over te lezen.

OK