Paardenstallen op maat

Op onze site staan diverse paardenstallen en paardenboxen welke wij op maat voor u kunnen maken, zoals u het wenst. Ook heeft u de keuze in diverse houtsoorten, dakvormen, dakbedekkingen, ramen en staldeuren. Onze paardenstal wordt gebouwd middels paneel prefab houtbouw. De wanden van de paardenstallen en paardenboxen worden aan de buitenkant bekleed met meestal geïmpregneerd vurenhout, maar dit kan bijvoorbeeld ook red-cedar, douglas of lariks zijn en de binnenkant kunnen wij aftimmeren met betonplex of multiplex. Onze robuuste staldeuren, worden afgehangen met zwaar uitgevoerde en thermisch verzinkt of gegalvaniseerd hang- en sluitwerk. Een paardenstal kun je met een gerust hart laten bouwen door onze stallenbouwers. U kunt uw paardenstal ook zelf (laten) opbouwen. Ons montageteam staat voor u klaar. Een houten schuur met paardenboxen kunnen wij ook voor u maken.

Paardenstal zadeldak + overkapping Hoefslag

Paardenstal zadeldak + overkapping Hoefslag (Voor meer informatie, klik op de foto)

Paardenstal ontwerpen

Heeft u een paardenstal gezien die u mooi vindt? Maak dan gebruik van onze offerte aanvraag knop die vermeldt staat bij ieder object. Zodra wij de aanvraag hebben binnen gekregen, zullen wij contact met u op nemen, om alle details van de paardenstal te bespreken. 

Paardenstal samenstellen

Een houten paardenstal kunnen wij voor u bouwen als prefab wanden bouwpakket, zodat u deze zelf kunt (laten) monteren, maar dit kunt u ook aan ons over laten. Wij kunnen naast het transporteren, uw paardenstal ter plekke opbouwen.

1001tuinhuisjes.nl is sterk in maatwerk; vraag naar de mogelijkheden, bel of mail ons of kom eens langs voor een oriënterend gesprek. Ons bedrijf is geopend van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Maak snel een afspraak via telefoon 0315-785284 of via de mail verkoop@1001tuinhuisjes.nl

1001tuinhuisjes.nl maakt gebruik van Cookies

Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd.

In onze Privacyverklaring is hier meer over te lezen.

OK