Houten Chalet

Uw houten chalet wordt door 1001tuinhuisjes geheel op maat, in onze eigen timmerwerkplaats, gemaakt. Een houten chalet heeft nogal veel andere benamingen zoals, een recreatiewoning, vakantiewoning, vakantiehuisje en/of luxe tuinhuis. Wij kunnen het chalet voor u bouwen, zoals u het wenst. De afmetingen, model, materialen, keuze in ramen, deuren, isolatie, dakvormen en dakbedekkingen kunnen wij voor u samenstellen, zoals u het wilt. Bij houtbouw bedoelen we dat de wanden worden gefabriceerd in prefab wand-elementen. Wat zeker niet zal mistaan bij een chalet is een veranda waaronder je gezellig kan vertoeven. Al deze wensen kunnen wij voor u waarmaken. Wij ontwerpen, timmeren, leveren en monteren uw chalet. 1001tuinhuisjes, heeft meer dan 1000 mogelijkheden.

Chalet zadeldak Kockengen

Chalet zadeldak Kockengen (Klik op de foto, voor meer informatie)

Houten Chalet samenstellen

Op onze site staan diverse voorbeelden, waarbij u ideeën kunt opdoen. Heeft u ergens anders een houten chalet gezien? 1001tuinhuisjes kan deze maken. U kunt een geheel vrijblijvende offerte aanvragen en uw bouw wensen doorgeven. Wij zullen met u contact op nemen en een offerte maken, met een juiste prijs kwaliteitsverhouding. Wij maken,ontwerpen, timmeren, leveren en monteren uw houten chalet, zoals u die wenst !

Chalet bouwen van A tot Z

Onze kracht is dat wij al het werk uit uw handen kunnen nemen. Wij kunnen de houten chalet voor u op maat maken, maar we kunnen ook zorgen voor de fundering en de isolatie. De houten chalet wordt altijd casco opgeleverd. Ook zijn er mogelijkheden, voor een houten chalet met een, kant en klaar, doe het zelf bouwpakket. Alles wordt dan aangeleverd als een prefab, paneelbouw pakket. Onze montageteams staan voor u klaar. Wij horen graag van u.


Vrijblijvende offerte aanvragen

Ook telefonisch bereikbaar via phone icon+31 (0)315 - 7852841001tuinhuisjes.nl maakt gebruik van Cookies

Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd.

In onze Privacyverklaring is hier meer over te lezen.

OK