Houten chalet

De houten chalets worden door 1001tuinhuisjes.nl geheel in een eigen timmererkplaats, op maat gemaakt. Een houten chalet heeft nogal veel andere benamingen zoals een recreatiewoning, vakantiewoning, vakantiehuisje, luxe tuinhuis. Wij kunnen het chalet voor u bouwen, zoals u het wenst. De afmetingen, model, materialen, keuze in ramen, deuren, isolatie, dakvormen en dakbedekkingen kunnen wij voor u samenstellen zoals u het wilt.Een houten chalet kunnen wij leveren met verschillende verblijven, een zolder en eventuele inrichting. Bij houtbouw bedoelen we dat de wanden worden gefabriceerd in prefab elementen. Wat zeker niet zal mistaan bij een chalet is een veranda waaronder je gezellig kan vertoeven, maar dit geldt natuurlijk ook voor een inbouw sauna. Al deze wensen kunnen wij voor u waarmaken.

Chalet Kockengen

Chalet Kockengen

Een houten chalet kopen

Op onze site staan diverse voorbeelden, waarbij u ideeën kunt opdoen. Heeft u een houten chalet gezien dan kunt u een offerte aanvragen en uw wensen doorgeven aan ons. Wij zullen met u  contact op nemen en een offerte maken, met een juiste prijs kwaliteitsverhouding. Indien gewenst kunnen wij bij u langkomen om samen alles door te nemen. Wij kunnen een houten chalet maken zoals u die wenst !

Chalet bouwen van A tot Z

Onze kracht is dat wij al het werk uit uw handen kunnen nemen. Wij kunnen de houten chalet voor u op maat maken, maar we kunnen ook zorgen voor de fundering, de elektra aanleggen, isolatie en de chalet op kleur schilderen zoals u het wilt. De houten chalet wordt altijd casco opgeleverd. Ook zijn er mogelijkheden, voor een houten chalet met een, kant en klaar, doe het zelf bouwpakket. Alles wordt dan aan geleverd als een prefab, paneelbouw pakket.

1001tuinhuisjes.nl maakt gebruik van Cookies

Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd.

In onze Privacyverklaring is hier meer over te lezen.

OK