Houten aanbouw carport, op maat

Heeft u niet al te veel ruimte en wilt u een houten aanbouw carport, tegen een bestaand bouwwerk aanbouwen, zoals een huis of een bestaande schuur? Kies dan voor onze houten carport aanbouw. Deze carport kunt u gemakkelijk tegen een bestaande bouw plaatsen, zodat u uw auto of camper beschermd neer kunt zetten. De houten carport aanbouw wordt voor u op maat gemaakt. Wij ontwerpen, timmeren, leveren en monteren uw aanbouw carport bij u thuis. 1001tuinhuisjes heeft meer dan 1000 mogelijkheden.

Tuinhuis zadeldak + zij overkapping Limburg

Tuinhuis zadeldak + zij overkapping Limburg (voor meer informatie, klik op de foto)

Ontwerp uw eigen aanbouw carport

Een carport wordt meestal gebruikt voor de stalling van een auto, camper, caravan, maar kan ook gebruikt worden voor bijvoorbeeld de opslag van een boot. Het beschermt uw voertuig tegen weersinvloeden en zorgt ervoor dat u 's winters de auto niet meer ijsvrij hoeft te maken. Een carport met glazen schuifpanelen, gebruiken als terrasoverkapping, is uiteraard ook mogelijk.

1001tuinhuisjes biedt een groot assortiment aan van carports. Uw carport wordt volledig op maat en naar uw wens gefabriceerd, in onze eigen timmerwerkplaats. Wij maken gebruik van hout soorten met het FSC en/of PEFC keurmerk. Zoals bijvoorbeeld lariks/douglas, red cedar en onder druk geïmpregneerd / verduurzaamd vurenhout.

Aanbouw carport samenstellen

Elke carport, kan samengesteld worden, zoals u het wenst. U kiest zelf, een model, een hout soort, de afmetingen, de hoogte, de dakbedekking en de vorm van het dak en/of er één of meerdere zijden, beplankt moeten worden. Ga snel op zoek naar uw ideale aanbouw carport en bel of mail ons voor een afspraak om de verdere mogelijkheden voor uw carport te bespreken.

1001tuinhuisjes is sterk in maatwerk; vraag naar de mogelijkheden, bel of mail ons of kom eens langs voor een oriënterend gesprek. Ons bedrijf is geopend van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Maak snel een afspraak via telefoon 0315-785284 of via de mail verkoop@1001tuinhuisjes.nl  Wij horen graag van u.


Vrijblijvende offerte aanvragen

Ook telefonisch bereikbaar via phone icon+31 (0)315 - 7852841001tuinhuisjes.nl maakt gebruik van Cookies

Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd.

In onze Privacyverklaring is hier meer over te lezen.

OK