Hoektuinhuisje kopen

Bent u op zoek naar een hoektuinhuisje? Dan bent u bij 1001tuinhuisjes aan het juiste adres. 1001tuinhuisjes heeft een ruim aanbod aan inspiratiemodellen hoektuinhuisjes. Door onze landelijke dekking zijn wij aan het werk met hoektuinhuisjes, maar ook voor en/of berging, veranda, schuur, garage, carport, overkapping, tuinkantoor en andere houten bouwwerk, bent u op de juiste website. Uw hoektuinhuisje wordt samen met u op onze ontwerpafdeling getekend, in onze eigen timmerwerkplaats gemaakt en bij u thuis afgeleverd, als een compleet, kant en klaar, prefab paneel bouwpakket. Wij hebben ook professionele montage-teams, welke voor u klaar staan. U ontvangt alijd een duidelijke bouwtekening en een uitgebreide montagehandleiding.

Hoekprieel platdak Vught

Hoekprieel plat dak Vught (Voor meer informatie, klik op de foto)

Ontwerp uw hoektuinhuis

Als maatwerk specialist in tuinhuisjes is geen enkel hoektuinhuisje hetzelfde. Wij bieden hoektuinhuisjes aan, op maat gemaakt en bij ons is alles mogelijk. U kunt zelf uw hoektuinhuisje ontwerpen, kies een model, het houtsoort, welke kleur hout, maar ook hoeveel deuren en ramen en de afmetingen, het hoektuinhuisje moet hebben. Wilt u bijvoorbeeld ook een luifel en daarbij een zadeldak of juist een platdak?

Heeft u wel ideeën, maar u wilt graag wat voorbeelden zien van hoektuinhuisjes? Bekijk dan eens onze inspiratiemodellen, om een aanvullend idee te krijgen. Vervolgens kunt u voor uw eigen ontworpen hoektuinhuisje, een offerte op maat aanvragen.

Hoektuinhuis samenstellen

U ziet het al, maar alles is mogelijk, komt u er hier niet uit of wilt u meer informatie? Dan kunnen onze specialisten, u altijd adviseren. Hiervoor kunt u contact met ons opnemen via het offerte formulier of bel ons op 0315-785284 

1001tuinhuisjes.nl maakt gebruik van Cookies

Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd.

In onze Privacyverklaring is hier meer over te lezen.

OK