Fietsenberging

Bent u op zoek, naar een fietsenberging. Dan bent u bij 1001tuinhuisjes aan het juiste adres. Wij maken de totaal compleet bouwpakket met kant en klare, prefab wanden en leveren de daarbij behorende accessoires, bij u thuis af. De houten bergingsspecialist heeft een ontwerpafdeling met een eigen timmerwerkplaats. Door onze landelijke dekking zijn wij ook veel bij u in de buurt, aan het werk met bergingen, maar ook voor een veranda, een carport, een schuur, een tuinhuisje, een overkapping, een kapschuur, een tuinkantoor, bent u op de juiste website. Alles wordt bij u thuis afgeleverd, als een compleet zelf bouwpakket en onze buitenmonteurs, staan ook al voor u klaar.

Berging platdak Veghel

Berging platdak Veghel (Voor meer informatie, klik op de foto).

Ontwerp uw eigen fietsenberging

1001tuinhuisjes, ontwerpt, timmert en levert uw fietsenberging. Geen enkele fietsenberging, is bij de houten berging specialist van Nederland is hetzelfde. Wij bieden bergingen op maat aan, bij ons is alles mogelijk. U kunt zelf uw berging met of zonder overkapping ontwerpen, kies een model, een houtsoort, welke kleur hout, maar eventueel ook hoeveel deuren en ramen en de afmetingen, de berging moet hebben. Wilt u bijvoorbeeld ook een luifel en daarbij een zadeldak of juist een platdak?

Heeft u wel ideeën, maar u wilt graag wat voorbeelden zien van bergingen? Bekijk dan eens onze inspiratiemodellen, om een aanvullend idee te krijgen. Vervolgens kunt u voor uw eigen ontworpen berging, een geheel vrijblijvende offerte op maat aanvragen.

Fietsenberging samenstellen

U ziet het al, maar alles is mogelijk, komt u er hier niet uit of wilt u meer informatie? Dan kunnen onze specialisten, u altijd adviseren. Hiervoor kunt u contact met ons opnemen via het offerte formulier of bel ons op 0315-785284 Wij horen graag van u.


Vrijblijvende offerte aanvragen

Ook telefonisch bereikbaar via phone icon+31 (0)315 - 785284