• Complete prefab bouwpakketten
  • Om zelf te monteren, onze montageteams staan klaar
  • Levering door heel NL 

Veranda platdak Buitenkamer

Veranda platdak Buitenkamer

Deze luxe veranda / overkapping, inspiratie model type veranda Buitenkamer, heeft een platdak en rondom het dak, een dak overstek met een zwarte boeiboorden. Dit model is opgebouwd met douglas/lariks houten balken en van hetzelfde hout, de dakplanken. De staanders met schoren, staan op betonpoeren. Natuurlijk kunt u ook kiezen voor een andere hout soort en/of een andere dakvorm. Onder de dak overstek, zijn lichtspotjes geplaatst. Welke wij ook kunnen leveren en monteren.

Het dak is bedekt met een hoogwaardige EPDM dak rubberfolie en is afgewerkt met een aluminium strip.

Wij maken alleen gebruik van hout soorten met het FSC en/of PEFC keurmerk. Zoals bijvoorbeeld, de houtsoorten, lariks/douglas, red-cedar en onder druk geïmpregneerd / verduurzaamd vurenhout. Elke veranda, kan samengesteld worden, zoals u het wenst.

Ontwerp uw eigen veranda en kies zelf, een houtsoort, het model, de afmeting, de hoogte en eventueel, het type raam en deur. 1001tuinhuisjes, heeft meer dan 1000 mogelijkheden. 

Ook zijn er mogelijkheden tot het plaatsen van een lichtkoepel / vlakglas lichtvenster en/of glazen schuifpanelen.

Uw bouwwerk wordt in eigen beheer gefabriceerd en als totaal bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren.

Wilt u liever niet zelf monteren? Onze vakkundige montage-teams, bestaande uit twee monteurs, een montage bus met gereedschap en een aanhangwagen, staan altijd voor u klaar.

1001tuinhuisjes is sterk in maatwerk; vraag naar de mogelijkheden en een geheel vrijblijvende offerte. Bel of mail ons, of kom eens langs voor een oriënterend gesprek. Ons bedrijf is geopend van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Maak snel een afspraak via telefoon 0315-785284 of via de mail verkoop@1001tuinhuisjes.nl

Verwijzingen: funderingen, houtsoorten, ramen, deuren, isolatie, dakbedekking, dakgoten, schilderwerk, montage handleiding.

1001tuinhuisjes.nl maakt gebruik van Cookies

Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd.

In onze Privacyverklaring is hier meer over te lezen.

OK