• Complete bouwpakketten
 • Sterk in maatwerk
 • Om zelf te (laten) monteren
 • Levering door heel NL en BE

Tuinhuis platdak + carport Noordwijk

Tuinhuis platdak + carport Noordwijk

Met deze combinatie van carport en tuinhuis haalt u alles eruit, wat erin zit. U hebt een geweldige plek voor bijvoorbeeld uw auto en een gezellige zitplek. Dit bouwwerk is geheel opgebouwd met geïmpregneerd vuren hout. Dit bouwwerk heeft een platdak met een overstek en rondom een extra breed boeiboord. Het tuinhuis is volledig af te sluiten met een cilinderslot. De staanders onder de carport kunnen op iedere gewenste plek gemonteerd worden. 

Wij maken alleen gebruik van hout soorten met het FSC en/of PEFC keurmerk. Zoals bijvoorbeeld, de houtsoorten, lariks / douglas, red cedar en onder druk geïmpregneerd vurenhout. Elk tuinhuis op onze website kan samengesteld worden, zoals u het wenst.

U kiest zelf, het houtsoort, de afmetingen, het type raam en deur, glazen schuifpanelen, de vorm van het dak, wel of geen zolder, de dakbedekking, wel of niet geïsoleerd, ect.

Ook is er een mogelijkheid tot het plaatsen van glazen schuifpanelen, een lichtkoepel/vlakglas lichtvenster en/of om het tuinhuis te isoleren.

Uw bouwwerk wordt in eigen beheer gefabriceerd en als totaal bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren.

Wilt u liever niet zelf monteren? Dan kunt u ook ons vakkundige montage-team van 1001tuinhuisjes.nl inhuren, bestaande uit twee monteurs, een montage bus met gereedschap en een aanhangwagen. 

1001tuinhuisjes.nl is sterk in maatwerk; vraag naar de mogelijkheden en een geheel vrijblijvende offerte. Bel of mail ons, of kom eens langs voor een oriënterend gesprek. Ons bedrijf is geopend van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Maak snel een afspraak via telefoon 0315-785284 of via de mail verkoop@1001tuinhuisjes.nl

Verwijzingen: funderingen, houtsoorten, ramen, deuren, isolatie, dakbedekking, goten, schilderwerk.

DETAILS

 • Dikte staanders onder de luifel 120x120 mm.
 • De wanden van het tuinhuis bestaan uit frames die betimmerd zijn met rabat planken.
 • Het tuinhuis is gemaakt van Komo vacuumdruk geïmpregneerd vurenhout. Deze behandeling zorgt ervoor dat het hout de eerste 25 jaar niet geschilderd hoeft te worden. 
 • Inclusief bevestigingsartikelen
 • Inclusief hang-/sluitwerk
 • Inclusief EPDM dakbedekking
 • Inclusief PVC gootuitloop ca. 30 cm
 • Inclusief een schuifdeur

Bent u benieuwd welke type ramen en deuren u kunt plaatsen in dit tuinhuis? Zie overzicht ramen en deuren.

Natuurlijk kunnen er ook wanden in de overkapping geplaatst worden. U kunt zelf kiezen wat de lengte van deze wanden moet worden. Hieronder een paar voorbeelden:

 

 
Tuinhuis + carport met een dichte achterwand   Tuinhuis + overkapping met een dichte achterwand
en dichte zijwand 

Wilt u de carport met tuinhuis geleverd hebben in een andere houtsoort, hoogte, vorm of bijvoorbeeld met isolatie? Vraag dan snel een geheel vrijblijvende offerte aan!

Vrijblijvende offerte aanvragen

Ook telefonisch bereikbaar via phone icon+31 (0)315 - 785284


Andere bekeken ook

1001tuinhuisjes.nl maakt gebruik van Cookies

Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd.

In onze Privacyverklaring is hier meer over te lezen.

OK