• Complete prefab bouwpakketten
  • Om zelf te monteren, onze montageteams staan klaar
  • Levering door heel NL 

Schuur platdak Kralendijk

Schuur platdak Kralendijk

Deze houten schuur, type Kralendijk, bestaat uit prefab wanden, gemaakt van KOMO geïmpregneerd / verduurzaamd vurenhout. Rondom de dakrand, is een dak overstek gemaakt. Als dakbedekking voor deze schuur wordt er gebruik gemaakt van hoogwaardige EPDM dak rubberfolie. Uiteraard heeft u ook hier een ruime keuze uit verschillende ramen en deuren voor uw schuur. Type Kralendijk, wordt bij u afgeleverd, als prefab bouwpakket, inclusief duidelijke bouwtekening en een uitgebreide montage handleiding.

Wij maken alleen gebruik van hout soorten met het FSC en/of PEFC keurmerk. Zoals bijvoorbeeld, lariks/douglas, red-cedar en onder druk geïmpregneerd / verduurzaamd vurenhout. 

Uw bouwwerk wordt in onze eigen timmerwerkplaats gefabriceerd en als totaal compleet prefab bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren. Onze montageteams, staan voor u klaar.

Ontwerp uw eigen schuur en kies zelf, een model, een houtsoort, de afmetingen, het type raam en deur, de vorm van het dak, wel of geen zolder.

Ook zijn er mogelijkheden voor het plaatsen van een lichtkoepel / vlakglas lichtvenster en/of om de schuur geheel / gedeeltelijk te isoleren.

Uw bouwwerk wordt in eigen beheer gefabriceerd en als totaal bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren.

Wilt u liever niet zelf monteren? Onze vakkundige montage-teams, bestaande uit twee monteurs, een montage bus met gereedschap en een aanhangwagen, staan altijd voor u klaar.

1001tuinhuisjes.nl is sterk in maatwerk; vraag naar de mogelijkheden en een geheel vrijblijvende offerte. Bel of mail ons, of kom eens langs voor een oriënterend gesprek. Ons bedrijf is geopend van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Maak snel een afspraak via telefoon 0315-785284 of via de mail verkoop@1001tuinhuisjes.nl

Verwijzingen: funderingen, houtsoorten, ramen, deuren, isolatie, dakbedekking, dakgoten, schilderwerk, montage handleiding.

1001tuinhuisjes.nl maakt gebruik van Cookies

Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd.

In onze Privacyverklaring is hier meer over te lezen.

OK