• Complete bouwpakketten
  • Sterk in maatwerk
  • Om zelf te (laten) monteren
  • Levering door heel NL en BE

Schuur platdak Kralendijk

Schuur platdak Kralendijk

Deze houten schuur, type Kralendijk, bestaat uit prefab wanden, gemaakt van KOMO geïmpregneerd vurenhout. Rondom de dakrand, is een dak overstek getimmerd. Als dakbedekking voor deze schuur wordt er gebruik gemaakt van hoogwaardige EPDM dak rubberfolie. Uiteraard heeft u ook hier ruime keuze uit verschillende ramen en deuren voor uw schuur. Type Kralendijk kan bij u afgeleverd worden, als bouwpakket, inclusief duidelijke bouwtekening. Wij hebben ook een eigen montage team.

Wij maken alleen gebruik van hout soorten met het FSC en/of PEFC keurmerk. Zoals bijvoorbeeld, lariks / douglas, red-cedar en onder druk geïmpregneerd vurenhout. Elk tuinhuis op onze website kan samengesteld worden, zoals u het wenst.

U kiest zelf, het houtsoort, de afmetingen, het type raam en deur, de vorm van het dak, wel of geen zolder, de dakbedekking, wel of niet geïsoleerd, kiezen. 

Ook zijn er mogelijkheden voor het plaatsen van een lichtkoepel/vlakglas lichtvenster en/of om de schuur geheel te isoleren.

Uw bouwwerk wordt in eigen beheer gefabriceerd en als totaal bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren.

Wilt u liever niet zelf monteren? Dan kunt u ook ons vakkundige montage-team van 1001tuinhuisjes.nl inhuren, bestaande uit twee monteurs, een montage bus met gereedschap en een aanhangwagen. 

1001tuinhuisjes.nl is sterk in maatwerk; vraag naar de mogelijkheden en een geheel vrijblijvende offerte. Bel of mail ons, of kom eens langs voor een oriënterend gesprek. Ons bedrijf is geopend van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Maak snel een afspraak via telefoon 0315-785284 of via de mail verkoop@1001tuinhuisjes.nl

Verwijzingen: funderingen, houtsoorten, ramen, deuren, isolatie, dakbedekking, goten, schilderwerk.

1001tuinhuisjes.nl maakt gebruik van Cookies

Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd.

In onze Privacyverklaring is hier meer over te lezen.

OK