• Complete bouwpakketten
  • Sterk in maatwerk
  • Om zelf te (laten) monteren
  • Levering door heel NL en BE

Berging lessenaarsdak Nootdorp

Berging lessenaarsdak Nootdorp

De berging met een lessenaarsdak, type Nootdorp met een venster en een dichte deur, is opgebouwd uit geïmpregneerd vuren hout. De klant heeft de berging zelf geschilderd met onze verf. Zoekt u ook een berging, u bepaalt de afmeting, het houtsoort, de dakvorm, de deur, het venster en de kleur van de verf.

Er is hier een PVC regen afvoergoot gemonteerd. Op het EPDM dak rubberfolie zijn sedum cassettes met planten geplaatst. Dit is goed voor de isolatie en ziet er zomers, mooi groen uit.

Elk tuinhuis op onze website kan samengesteld worden, zoals u het wenst. U kiest zelf, het houtsoort, de afmeting, het type raam en deur, de vorm van het dak, wel of geen zolder, de dakbedekking, wel of niet geïsoleerd, etc. 

Wij maken alleen gebruik van houtsoorten met het FSC en/of PEFC keurmerk. Zoals bijvoorbeeld, lariks / douglas, red cedar en onder druk geïmpregneerd vurenhout.

Ook zijn er mogelijkheden voor een lichtkoepel in het dak en/of om de berging geheel te isoleren.

Uw bouwwerk wordt in eigen beheer gefabriceerd en als totaal bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren.

Wilt u liever niet zelf monteren? Dan kunt u ook ons vakkundige montage-team van 1001tuinhuisjes.nl inhuren, bestaande uit twee monteurs, een montage bus met gereedschap en een aanhangwagen. 

1001tuinhuisjes.nl is sterk in maatwerk; vraag naar de mogelijkheden en een geheel vrijblijvende offerte. Bel of mail ons, of kom eens langs voor een oriënterend gesprek. Ons bedrijf is geopend van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Maak snel een afspraak via telefoon 0315-785284 of via de mail verkoop@1001tuinhuisjes.nl

Verwijzingen: funderingen, houtsoorten, ramen, deuren, isolatie, dakbedekking, goten, schilderwerk.

1001tuinhuisjes.nl maakt gebruik van Cookies

Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd.

In onze Privacyverklaring is hier meer over te lezen.

OK