Tuinhuis platdak + carport Noordwijk

Tuinhuis platdak + carport Noordwijk

Met deze combinatie van een tuinhuis met carport, type Noordwijk, haalt u alles eruit, wat erin zit. U hebt een geweldige plek, om gezellig te zitten en/of uw auto veilig te stallen. Het bouwwerk is geheel opgebouwd met geïmpregneerd / verduurzaamd vurenhout. Dit bouwwerk heeft een platdak met rondom het dak, een dak overstek met een extra breed boeiboord. Het tuinhuis is volledig af te sluiten met een cilinderslot. De staanders onder de carport kunnen op iedere gewenste plek gemonteerd worden. Onze montageteams, staan voor u klaar.

Wij maken alleen gebruik van hout soorten met het FSC en/of PEFC keurmerk. Zoals bijvoorbeeld, de houtsoorten, lariks/douglas, red-cedar en onder druk geïmpregneerd / verduurzaamd vurenhout. Elk tuinhuis wordt samengesteld, zoals u het wenst.

Ontwerp uw eigen vrijstaande tuinhuis met of zonder een carport en kies zelf, een model, een houtsoort, de afmetingen, het type raam en deur, de vorm van het dak en wel of geen zolder. 1001tuinhuisjes, heeft meer dan 1000 mogelijkheden.

Ook zijn er extra mogelijkheden tot het plaatsen van glazen schuifpanelen, een lichtkoepel / vlakglas lichtvenster en/of om het tuinhuis te (voor-)isoleren.

Uw bouwwerk wordt in eigen beheer gefabriceerd en als totaal bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren.

Wilt u liever niet zelf monteren? Onze vakkundige montage-teams, bestaande uit twee monteurs, een montage bus met gereedschap en een aanhangwagen, staan altijd voor u klaar.

1001tuinhuisjes is sterk in maatwerk; vraag naar de mogelijkheden en een geheel vrijblijvende offerte. Bel of mail ons, of kom eens langs voor een oriënterend gesprek. Ons bedrijf is geopend van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Maak snel een afspraak via telefoon 0315-785284 of via de mail verkoop@1001tuinhuisjes.nl

Verwijzingen: funderingen, houtsoorten, ramen, deuren, isolatie, dakbedekking, dakgoten, schilderwerk, montage handleiding.

Meer informatie?

flyer

Bekijk onze brochure

1001tuinhuisjes.nl maakt gebruik van Cookies

Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd.

In onze Privacyverklaring is hier meer over te lezen.

OK