Tuinhuis platdak + zij overkapping Noordeinde

Tuinhuis platdak + zij overkapping Noordeinde

Dit vrijstaande tuinhuis met zij overkapping, inspiratie model type Noordeinde. heeft een platdak. Rondom de dakrand is een dak overstek, met een boeiboord geplaatst. De overkapping kunt u heerlijk te gebruiken als veranda, met een gezellig zitje. De opbergruimte in het tuinhuis is ook ideaal wanneer u in de winterperiode de tuinmeubels wilt opslaan of als berging voor uw (tuin)gereedschap, etc. De overkapping van tuinhuis Noordeinde kan natuurlijk aan beide kanten worden geplaatst. Tevens kan de achterwand, aan de binnenzijde, worden betimmerd. Zo'n aanbouw tuinhuis, kan ook tegen uw huis worden geplaatst.

Uw bouwwerk wordt in onze eigen timmerwerkplaats gefabriceerd en als totaal compleet kant en klaar, prefab bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren. Onze montageteams, staan ook voor u klaar.

Wij maken alleen gebruik van hout soorten met het FSC en/of PEFC keurmerk. Zoals bijvoorbeeld, de houtsoorten, lariks/douglas, red-cedar en onder druk geïmpregneerd / verduurzaamd vurenhout. Elk tuinhuis met of zonder overkapping wordt samengesteld, zoals u het wenst.

Ontwerp uw eigen tuinhuis en kies zelf, een model, een houtsoort, de afmetingen, het type raam en deur, de vorm van het dak, wel of geen zolder. 1001tuinhuisjes, heeft meer 1000 mogelijkheden.

Er zijn extra mogelijkheden voor het plaatsen van een lichtkoepel / vlakglas lichtvenster, glazen schuifpanelen en/of het tuinhuis te (voor-)isoleren.

Uw bouwwerk wordt in eigen beheer gefabriceerd en als totaal bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren.

Wilt u liever niet zelf monteren? Onze vakkundige montage-teams, bestaande uit twee monteurs, een montage bus met gereedschap en een aanhangwagen, staan altijd voor u klaar.

1001tuinhuisjes is sterk in maatwerk; vraag naar de mogelijkheden en een geheel vrijblijvende offerte. Bel of mail ons, of kom eens langs voor een oriënterend gesprek. Ons bedrijf is geopend van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Maak snel een afspraak via telefoon 0315-785284 of via de mail verkoop@1001tuinhuisjes.nl

Verwijzingen: funderingen, houtsoorten, ramen, deuren, isolatie, dakbedekking, dakgoten, schilderwerk, montage handleiding.

Meer informatie?

flyer

Bekijk onze brochure

1001tuinhuisjes.nl maakt gebruik van Cookies

Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd.

In onze Privacyverklaring is hier meer over te lezen.

OK