Garage platdak Zeewolde

Garage platdak Zeewolde

Deze houten aanbouw garage, inspiratie model type Zeewolde, heeft een platdak en rondom het dak, een dak overstek met een boeiboord. Er is hier een set garagedeuren geplaatst, welke verticaal zijn betimmerd. Als dakbedekking is er EPDM dak rubberfolie gelegd en afgewerkt met een aluminium dakstrip. In het dak is een PVC dak doorvoer aangebracht en aan de onderkant van de wanden, is een hardhouten regel tegen optrekkend vocht gemaakt. De garage, met platdak wordt opgebouwd met prefab wanden van geïmpregneerd / verduurzaamd vurenhout. Het geheel staat op een beton klinker plateau. U kunt natuurlijk ook een ander houtsoort kiezen, een ander model en andere garagedeuren.

De materialen, afmetingen, de dakvorm, het model, de indeling van de deuren en ramen zijn naar wens aan te passen.

Wij maken alleen gebruik van hout soorten met het FSC en/of PEFC keurmerk. Zoals bijvoorbeeld, lariks/douglas, red-cedar en onder druk geïmpregneerd / verduurzaamd vurenhout. Elke garage aanbouw of vrijstaand wordt samengesteld, zoals u het wenst.

Uw bouwwerk wordt in onze eigen timmerwerkplaats gefabriceerd en als totaal compleet prefab bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren. Onze montageteams, staan voor u klaar.

Ontwerp uw eigen garage en kies zelf, een model, een houtsoort, de afmetingen, het type raam en deur, de vorm van het dak, wel of geen zolder. 1001tuinhuisjes, heeft meer dan 1000 mogelijkheden.

Er zijn extra mogelijkheden voor het plaatsen een lichtkoepel/vlakglas lichtvenster in het dak en/of om de garage te (voor-) isoleren.

Uw bouwwerk wordt in eigen beheer gefabriceerd en als totaal bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren.

Wilt u liever niet zelf monteren? Onze vakkundige montage-teams, bestaande uit twee monteurs, een montage bus met gereedschap en een aanhangwagen, staan altijd voor u klaar.

1001tuinhuisjes is sterk in maatwerk; vraag naar de mogelijkheden en een geheel vrijblijvende offerte. Bel of mail ons, of kom eens langs voor een oriënterend gesprek. Ons bedrijf is geopend van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Maak snel een afspraak via de telefoon 0315-785284 of via de mail verkoop@1001tuinhuisjes.nl

Verwijzingen: funderingen, houtsoorten, ramen, deuren, isolatie, dakbedekking, dakgoten, schilderwerk, montage handleiding.

Meer informatie?

flyer

Bekijk onze brochure

1001tuinhuisjes.nl maakt gebruik van Cookies

Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd.

In onze Privacyverklaring is hier meer over te lezen.

OK