Garage zadeldak + berging luifel Maarheeze

Garage zadeldak + berging luifel Maarheeze

Deze houten garage met een zadeldak en een berging met een inpandige luifel, inspiratie model type Maarheeze, is afgebeeld met echte dakpannen, een garagedeur, een enkele opgeklampte deur en 5 vaste ramen. De garage is gefundeerd op een hardhouten ringbalk fundering met piketpalen van Azobé hardhout.

De wanden van de garage bestaan uit regelwerk/frame waar geïmpregneerde / verduurzaamde vurenhouten rabat planken tegenaan zijn bevestigd. U kunt natuurlijk ook de keuze om een ander soort hout en/of een andere soort dakbedekking te kiezen.

Alle bouwwerken worden onbeschilderd aangeleverd, maar desgewenst kunnen wij de verf en de beits op kleur erbij leveren. Voor de mogelijkheden en kleuren, zie elders op onze website. Heeft u vragen, wij zijn natuurlijk altijd bereikbaar. 

Uiteraard is deze garage met berging, ook samen te stellen met andere houtsoorten, dakbedekking, deuren, ramen en afmetingen, zie de mogelijkheden bij informatie/materiaalkeuze op deze website.

Wij maken alleen gebruik van hout soorten met het FSC en/of PEFC keurmerk. Zoals bijvoorbeeld, lariks/douglas, red-cedar en onder druk geïmpregneerd / verduurzaamd vurenhout. Elke garage wordt samengesteld, zoals u het wenst.

Uw bouwwerk wordt in onze eigen timmerwerkplaats gefabriceerd en als totaal compleet prefab bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren. Onze montageteams, staan ook voor u klaar.

Ontwerp uw eigen garage en kies zelf, een model, een houtsoort, de afmetingen, het type raam en deur, de vorm van het dak, wel of geen zolder. 1001tuinhuisjes, heeft meer dan 1000 mogeljkheden.

Ook zijn er extra mogelijkheden tot het plaatsen van interne binnenwanden en/of de binnen zijde te betimmeren en/of om de garage en/of berging geheel of gedeeltelijk te (voor-) isoleren.

Uw bouwwerk wordt in eigen beheer gefabriceerd en als totaal bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren.

Wilt u liever niet zelf monteren? Onze vakkundige montage-teams, bestaande uit twee monteurs, een montage bus met gereedschap en een aanhangwagen, staan altijd voor u klaar.

1001tuinhuisjes is sterk in maatwerk; vraag naar de mogelijkheden en een geheel vrijblijvende offerte. Bel of mail ons, of kom eens langs voor een oriënterend gesprek. Ons bedrijf is geopend van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Maak snel een afspraak via telefoon 0315-785284 of via de mail verkoop@1001tuinhuisjes.nl

Verwijzingen: funderingen, houtsoorten, ramen, deuren, isolatie, dakbedekking, dakgoten, schilderwerk, montage handleiding.

Meer informatie?

flyer

Bekijk onze brochure

1001tuinhuisjes.nl maakt gebruik van Cookies

Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd.

In onze Privacyverklaring is hier meer over te lezen.

OK