Carport Houtbouw 

Een Carport Houtbouw kopen. Heeft u niet al te veel ruimte en wilt u een carport houtbouw, op maat. Vrijstaand of tegen een bestaand bouwwerk aanbouwen, zoals een huis of een bestaande schuur? Kies dan voor onze carport houtbouw. Zo'n carport kunt u gemakkelijk tegen een bestaande bouw plaatsen, zodat u uw auto of camper beschermd neer kunt zetten. U kiest de afmetingen en de hoogte, de dakvorm en houtsoort. De houten carport wordt voor u op maat gemaakt. Wij ontwerpen, timmeren, leveren en monteren uw carport bij u thuis. Onze buitenmonteurs staan voor u klaar. 1001tuinhuisjes, heeft meer dan 1000 mogelijkheden.

Carport platdak Cadzand

Carport platdak Cadzand (Voor meer informatie, klik op de foto)

Ontwerp uw eigen carport houtbouw

Een carport wordt meestal gebruikt voor de stalling van een auto, camper, caravan, maar kan ook gebruikt worden voor bijvoorbeeld de opslag van een boot. Het beschermt uw voertuig tegen weersinvloeden en zorgt ervoor dat u 's winters de auto niet meer ijsvrij hoeft te maken. Een carport met glazen schuifpanelen, gebruiken als terrasoverkapping, is uiteraard ook mogelijk.

1001tuinhuisjes biedt een groot assortiment aan van carports. Uw carport wordt volledig op maat en naar uw wens gefabriceerd, in onze eigen timmerwerkplaats. Wij maken gebruik van hout soorten met het FSC en/of PEFC keurmerk. Zoals bijvoorbeeld lariks/douglas, red cedar en onder druk geïmpregneerd / verduurzaamd vurenhout.

Carport houtbouw samenstellen

Elke carport, kan samengesteld worden, zoals u het wenst. U kiest zelf, een model, een hout soort, de afmetingen, de hoogte, de dakbedekking en de vorm van het dak en/of er één of meerdere zijden, beplankt moeten worden. Ga snel op zoek naar uw ideale aanbouw carport en bel of mail ons voor een afspraak om de verdere mogelijkheden voor uw carport te bespreken.

1001tuinhuisjes is sterk in maatwerk; vraag naar de mogelijkheden, bel of mail ons of kom eens langs voor een oriënterend gesprek. Ons bedrijf is geopend van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Maak snel een afspraak via telefoon 0315-785284 of via de mail verkoop@1001tuinhuisjes.nl  Wij horen graag van u.


Vrijblijvende offerte aanvragen

Ook telefonisch bereikbaar via phone icon+31 (0)315 - 785284