Berging Gennep

Een prefab houten berging Gennep, op maat is de oplossing, als u op zoek bent naar meer opslagruimte in uw tuin. Of u nu zoekt naar een houten berging om te gebruiken voor uw fietsen, tuinmeubelen of voor een mooie hobbyruimte. Dan bent u bij 1001tuinhuisjes aan het juiste adres. Wij maken de totaal compleet bouwpakket met kant en klare, prefab wanden en leveren de daarbij behorende accessoires, bij u thuis af. De houten berging specialist heeft een ontwerpafdeling met een eigen timmerwerkplaats. Door onze landelijke dekking zijn wij ook veel bij u in de buurt, aan het werk met bergingen, maar ook voor een veranda, een carport, een schuur, een tuinhuisje, een overkapping, een kapschuur of een tuinkantoor, bent u op de juiste website. Onze buitenmonteurs, staan voor u klaar. Uw berging wordt samengesteld, zoals u het wenst. 1001tuinhuisjes, heeft meer dan 1000 mogelijkheden.

Berging lessenaarsdak Gennep

Berging lessenaarsdak Gennep (Voor meer informatie, klik op de foto)

Ontwerp uw eigen berging

Geen enkele berging, is bij de houten berging specialist van Nederland is hetzelfde. Wij bieden complete prefab houten bergingen op maat aan, bij ons is alles mogelijk. U kunt zelf uw berging met of zonder overkapping ontwerpen, kies een model, een houtsoort, welke kleur hout, maar eventueel ook hoeveel deuren en ramen en de afmetingen, de berging moet hebben. Wilt u bijvoorbeeld ook een luifel en daarbij een zadeldak of juist een platdak?

Heeft u wel ideeën, maar u wilt graag wat voorbeelden zien van bergingen? Bekijk dan eens onze inspiratiemodellen, om een aanvullend idee te krijgen. Vervolgens kunt u voor uw eigen ontworpen berging, een geheel vrijblijvende offerte op maat aanvragen.

Berging samenstellen

U ziet het al, maar alles is mogelijk, komt u er hier niet uit of wilt u meer informatie? Dan kunnen onze specialisten, u altijd adviseren. Hiervoor kunt u contact met ons opnemen via het offerte formulier of bel ons op 0315-785284 Wij horen graag van u.


Vrijblijvende offerte aanvragen

Ook telefonisch bereikbaar via phone icon+31 (0)315 - 785284