Advies nodig? Tel: 0031 (0)315 - 785284 1001Tuinhuisjes.nl wenst u een bijzonder mooi en goed 2019.

 

Tuinhuizen

Tuinhuizen op maat

Houten tuinhuizen zijn er in alle vormen, afmetingen en hout kwaliteiten. Om te beginnen maken wij alleen gebruik van hoogwaardige materialen waar wij achter staan en die wij ook met trots kunnen aanbieden op onze site. Zoals u hieronder kunt zien bestaan er tuinhuizen die er modern uit zien en tuinhuizen die er klassiek uitzien. Het valt meteen op dat moderne tuinhuizen geleverd worden met een platdak. Een klassiek tuinhuis heeft een zadeldak (een dak dat naar een punt loopt) en minder strakke lijnen dan een moderne tuinhuis. Een tuinhuis + overkapping wordt steeds meer gemaakt omdat mensen dan een houten berging en gezellige veranda in één creëren. Hieronder vindt u een paar tuinhuizen die wij voor u op maat kunnen maken.

 

De afmetingen, ramen, deuren, houtsoorten en dakbedekkingen kunnen wij leveren zoals u die wenst. Het schilderwerk, fundering en elektra kunnen wij ook voor u verzorgen !

 

Prijzen van de tuinhuizen

Hieronder vindt u enkel een paar voorbeelden van verschillende tuinhuizen. Bent u benieuwd wat het tuinhuis aangepast op uw wensen gaat kosten? Vraag dan snel een geheel vrijblijvende offerte aan! Dit kunt u doen om ons een mail te sturen info@1001tuinhuisjes.nl of om een offerte aanvraag te doen via het product op onze website. 

 

Het bouwen van tuinhuizen

1001 Tuinhuisjes kan het opbouwen van het tuinhuis verzorgen voor u. Naast het bouwen van de tuinhuizen kunnen wij ook voor de fundering, elektra en schilderwerk zorgen zodat u alles onder één dak kan laten uitvoeren en niet te maken heeft met meerdere bedrijven en planningen. Natuurlijk kan het tuinhuis ook zelf opgebouwd worden door u. Wij zullen het tuinhuis dan als bouwpakket bij u afleveren.

 

             
 

Tuinhuis Friesland 

 

 

 Tuinhuis Utrecht 

 

 

 Tuinhuis Brabant 

 

     
 

 Tuinhuis Udenhout 

 

 

 Tuinhuis Numansdorp

 

 

 Tuinhuis Drenthe 

 

     
 

 Tuinhuis Neerkant 

 

 

 Tuinhuis Etten 

 

 

 Tuinhuis Nuenen 

 

       
 

Tuinhuis Heesch 

 

 

 Tuinhuis Uddel 

 

 

 Tuinhuis Amstelveen 

 

     
 

Tuinhuis Amsterdam 

 

 

 Tuinhuis Waalwijk 

 

 

 Tuinhuis Wijchen 

 

     

 

 Tuinhuis Groningen 

 

 

 Tuinhuis Gelderland 

 

 

 Tuinhuis Kootwijkerbroek 

 

     
 

 Tuinhuis Kollumerzwaag 

 

 

 Tuinhuis Coevorden 

 

 

 Tuinhuis Harkema 

 

     
 

 Tuinhuis Stadskanaal 

 

 

 Tuinhuis Nieuw buinen 

 

 

 Tuinhuis Buitenpost 

 

     
 

 Tuinhuis Schipper 

 

 

 Tuinhuis Drachten 

 

 

 Tuinhuis Geldersche