Berging lessenaarsdak Nootdorp

Berging lessenaarsdak Nootdorp

De houten berging met een lessenaarsdak, inspiratie model type Nootdorp, heeft een venster en een dichte deur, is opgebouwd uit geïmpregneerd / verduurzaamd vurenhout. De klant heeft de berging zelf geschilderd met onze verf.

Er is hier een PVC regen afvoergoot gemonteerd. Op het dak is EPDM dak rubberfolie gelegd en zijn er sedum cassettes met planten geplaatst. Dit is goed voor de isolatie en ziet er zomers, mooi groen uit.

Zoekt u ook een berging, u weet de afmeting, een houtsoort, de dakvorm, de deur, het venster en de kleur van de verf, geef het ons door. En 1001tuinhuisjes ontwerpt, fabriceert, levert en monteert uw berging.

Uw bouwwerk wordt in onze eigen timmerwerkplaats gefabriceerd en als totaal compleet prefab bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren. Onze montageteams, staan voor u klaar.

Wij maken alleen gebruik van houtsoorten met het FSC en/of PEFC keurmerk. Zoals bijvoorbeeld, lariks/douglas, red-cedar en onder druk geïmpregneerd / verduurzaamd vurenhout. Elke berging wordt samengesteld, zoals u het wenst.

Ontwerp uw eigen bering en kies zelf, een model, een houtsoort, de afmetingen, het type raam en deur, de vorm van het dak, wel of geen zolder. 1001tuinhuisjes, heeft meer dan 1000 mogelijkheden.

Ook zijn er extra mogelijkheden voor het plaatsen van een lichtkoepel in het dak en/of om de berging geheel te (voor-) isoleren.

Uw bouwwerk wordt in eigen beheer gefabriceerd en als totaal bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren.

Wilt u liever niet zelf monteren? Onze vakkundige montage-teams, bestaande uit twee monteurs, een montage bus met gereedschap en een aanhangwagen, staan altijd voor u klaar.

1001tuinhuisjes is sterk in maatwerk; vraag naar de mogelijkheden en een geheel vrijblijvende offerte. Bel of mail ons, of kom eens langs voor een oriënterend gesprek. Ons bedrijf is geopend van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Maak snel een afspraak via telefoon 0315-785284 of via de mail verkoop@1001tuinhuisjes.nl

Verwijzingen: funderingen, houtsoorten, ramen, deuren, isolatie, dakbedekking, dakgoten, schilderwerk, montage handleiding.

Meer informatie?

flyer

Bekijk onze brochure

1001tuinhuisjes.nl maakt gebruik van Cookies

Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd.

In onze Privacyverklaring is hier meer over te lezen.

OK