Advies nodig? Tel: 0031 (0)315 - 785284 1001Tuinhuisjes.nl

 

Houten tuinkast op maat.. Bekijk hier alle tuinkasten

Uw nieuwe Tuinkast koopt u bij 1001tuinhuisjes.nl
 

Tuinkasten zijn er om al je tuinspullen in op te bergen. 

Zoekt u een mooie en handige opslag voor o.a. je tuinspullen? Tuinkasten geven je een perfecte oplossing om alles uit de tuin in op te bergen. Denk aan  tuinstoelen, fietsen en de barbecue u kunt ze allemaal kwijt in een tuinkast. Denk goed na wat u allemaal wilt opbergen en hoeveel ruimte dus nodig is, alleen zo kunt u die juiste tuinkast uitzoeken. Daarnaast heeft u bij 1001tuinhuisjes ook nog heel veel keuze in stijlen en verschillende materialen. Wilt u een simpele tuinkast of kiest u voor een goedkoop tuinhuis waar niet alleen veel spullen in passen, maar die ook nog eens prachtig staat in uw tuin? Of twijfelt u nog? Kijk dan ook eens op de volgende pagina’s over fietsenberging, tuinschuur of afdak, omdat je niet alleen de fietsen erin kwijt wilt, maar ook de tuinmeubelen en andere tuinspullen. Bij 1001tuinhuisjes vind u alles, niet alleen bij ons in de webshop, maar ook in onze vestiging in Ulft . Weet u precies wat voor een tuinkast u wilt, dan kunt u die bestellen in de webshop of vraag een offerte aan.

 

Wij hebben tuinkasten die speciaal zijn ontworpen om fietsen in te stallen. 

Wist u dat we ook speciale fietsenberging hebben om uw fietsen in op te bergen? Sterker nog, we hebben keuze uit 1001 verschillende modellen. Natuurlijk kunt u ook een fietsenberging of tuinkast op maat laten maken door ons. Vaak zijn er slimme oplossingen die zo min mogelijk ruimte innemen in uw tuin, terwijl tuinkasten wel veel ruimte bieden om uw spullen op te bergen. Heeft u een vraag over een bepaalde tuinkast, gebruik dan onderstaande chat functie om uw vraag te stellen wij helpen u graag verder met het maken van een keuze. 

 

Houten tuinkast

Een houten tuinkast is de ideale oplossing voor het opbergen van o.a. tuinartikelen. Een standaard tuinkast is niet altijd de beste oplossing omdat het net niet in het hoekje van de tuin past. De tuinkast in net te groot of juist weer te klein en daarom kunnen wij u een tuinkast op maat aanbieden tegen scherpe prijzen! Hieronder vindt u diverse tuinkasten van hout die naast het opbergen van tuinartikelen ook prima gebruikt kunnen worden als houten fietsenberging.  

 

Materiaal houten tuinkast

De meeste houten tuinkasten worden gefabriceerd in geïmpregneerd vuren houten rabat planken. Dit houtsoort is betaalbaar en heeft is de komende 20 jaar onderhoudsvriendelijk. Naast geïmpregneerd vuren houten rabat planken kunnen we de tuinkast ook leveren in zweeds vuren lariks / douglas hout, eiken hout of red cedar hout.
Onze houten tuinkasten worden als bouwpakket geleverd met een bouwtekening. De wanden van de tuinkasten zijn al prefab in elkaar gezet.  

 

Prijzen houten tuinkast

De prijzen van deze tuinkasten zijn afhankelijk van de afmeting die u graag wilt hebben. Gaat het om een tuinkast van 100x50 cm of een ruime tuinkast van 300x100 cm? Bij ons is alles mogelijk omdat wij de productie van de houten tuinkasten in eigen beheer hebben. Via de groene offerte knop kunt u uw wensen doormailen naar ons zodat wij u geheel vrijblijvend een offerte kunnen toesturen. U kunt ons ook direct een mail sturen naar info@1001tuinhuisjes.nl. Geef aan welke afmeting de tuinkast moet hebben en aan welke details de tuinkast moet voldoen? Denk hierbij aan een enkele deur of dubbele deur, een plat dak of een aflopend dak.

 

     

Tuinkast Hulshout 

  

 Tuinkast Ulft      Tuinkast Zevenaar   

 

           
       

Tuinkast Zevenaar 

   Tuinkast Zevenaar      Tuinkast Zevenaar   

 

             
       

                  

 Hoge tuinkast Groenlo

    Hoge tuinkast Den Haag      Hoge tuinkast Alkmaar