Advies nodig? Tel: 0031 (0)315 - 785284     Nu 5% winterkorting op u tuinhuis!!  Nu 5% winterkorting op u tuinhuis!!

 

Abonneren op RSS-feed

Overkapping kopen

Kijk hier als u een overkapping zoekt.

Op zoek naar een overkapping? Wij hebben de gewenste overkapping voor u. U kunt zelf uw eigen overkapping samenstellen en een keuze maken uit de verschillende houtsoorten die wij aanbieden. Een maatwerk overkapping is voor ons dagelijkse kost en elke wens kunnen wij tot op de centimeter nauwkeurig uitwerken. Dus als het om overkappingen gaat is niks ons te gek en is alles mogelijk.

Als u specifiek wens is om een Lariks overkapping ,douglas overkapping of terrasoverkapping te kopen, kijk dan op de daarvoor bestemde pagina's. 

 

Overkapping uit zoeken op het internet. 

Er zijn verschillende manieren om een overkapping uit te zoeken, uiteraard om fysiek een winkel in te lopen om daar een paar modellen te bekijken. Maar bent u bijvoorbeeld op zoek naar een maatwerk overkapping komt u snel terug van een koude kermis.

Bij ons op de webshop kunt u een maatwerk aanvraag doen. U geeft in een paar eenvoudige stappen aan wat uw wensen zijn en welke afmetingen de overkapping moet gaan worden en welk type dak u wenst. Alvorens wij een offerte gaan samenstellen bellen wij u op om samen met u uw wensen te bespreken, en dat om te zetten in een offerte. U ontvangt van ons dan binnen een paar werkdagen een offerte per mail. Zou u het daarnaar of daarvoor nog persoonlijk contact met een van onze medewerkers willen hebben is dat geen probleem via de pagina afspraak maken is dat zo gebeurt. Wij zien u graag verschijnen in  een van onze showrooms. 

 

Wat voor een overkapping kunt u van ons verwachten? 

Al onze overkappingen hebben een ruime levensduur van minimaal 25 jaar. U kiest bijvoorbeeld voor onder keteldruk geïmpregneerd vurenhout of u kiest voor de meer robuustere uitstraling van ruw Douglashout. Het is natuurlijk ook mogelijk om de overkapping uit te voeren met verschillende soorten staanders zoals bijvoorbeeld hardhout. Daarnaast leveren wij het als bouwpakket, maar uiteraard heeft u ook de keuze om uw nieuwe overkapping door ons te laten monteren en plaatsen. Vraag vrijblijvend een offerte aan en u zult versteld staan van onze aanbieding. 

 

Waar kan ik verschillende modellen overkappingen bekijken?

U bent van harte welkom in één van onze showrooms. Wij hebben een ruime showroom in Capelle aan den IJssel van 700m2 waar één van onze medewerkers u kan helpen bij het kopen van een nieuwe overkapping. In Ulft produceren wij onze producten en hebben wij een showroom. Hier kunt u verschillende modellen bewonderen en een kijkje nemen in de fabriek. Eén van onze medewerkers helpt u graag bij het kopen van een nieuwe overkapping. De koffie staat klaar. Voor meer informatie kunt u ook kijken op de pagina's  veranda kopen, terrasoverkapping kopen of voor kleinere bouwwerken prieel kopen.

12 artikel(en)

per pagina

Van hoog naar laag sorteren

12 artikel(en)

per pagina

Van hoog naar laag sorteren