Advies nodig? Tel: 0031 (0)315 - 785284 1001Tuinhuisjes.nl wenst u een bijzonder mooi en goed 2019.

 

Tuinhuis prijzen

Schrijf de eerste review van dit product

Beschikbaarheid: In voorraad

Snel overzicht

Prefab tuinhuis


Bent u op zoek naar een tuinhuis tegen een scherpe prijs? 1001 Tuinhuisjes is fabrikant van tuinhuizen op maat en dat ook nog voor hele scherpe prijzen! Alle modellen worden gefabriceerd in houten prefab frame's betimmerd met geimpregneerde vuren houten rabat planken 19mm dik. Wij noemen dit ook wel Houtbouw. Deze prefab elementen zijn simpel tegen elkaar te koppelen. Bent u handig is dit door u zelf te doen, maar wilt u de complete montage uitbesteden dan is het natuurlijk ook mogelijk door ons montage team. Voor meer informatie kunt u ook onze informatie pagina "Tuinhuis" lezen. Hier staat precies in vermeld HOE een tuinhuis wordt samengesteld.


Tuinhuis modellen


Onze modellen varieëren van kleine simpele tuinhuisjes van bijvoorbeeld 150x150 cm tot grote modellen van 800x800 cm incl. een ruime overkapping van 800x800 cm om maar een voorbeeld te noemen. De ramen en deuren van het tuinhuis kunnen geheel naar eigen wens ingedeeld worden.


Ramen en deuren


De tuinhuizen kunnen geleverd worden met een enkele deur of een dubbele deur en diverse afmetingen ramen. Onze standaard ramen en deuren worden geleverd in geimpregneerd vuren hout. Bent u benieuwd welke type ramen en deuren u kunt plaatsen in een tuinhuis? Zie overzicht ramen en deuren.


Bekijk hier onze prijslijst voor alle tuinhuizen en overkappingen

Details

Tuinhuis prijs aanvragen

U kunt ook het "offerte aanvraag" formulier invullen om een prijs bij ons aan te vragen. Dit is natuurlijk geheel vrijblijvend en u zit nergens aan vast. Een offerte ontvangt u meestal binnen 24 tot 48 uur. Wilt u direct een prijs weten dan kunt u ons ook altijd bellen op 0031 (0)315-785284.
 

 of info@1001tuinhuisjes.nl

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten: