Advies nodig? Tel: 0031 (0)315 - 785284

Bezoek ook eens onze andere shop: 

Abonneren op RSS-feed

Houten Kapschuur

Houten kapschuur

Wilt u een stoere, sfeervolle en handige houten kapschuur kopen? Bij 1001tuinhuisjes bent u aan het juiste adres voor een uitgebreide collectie aan houten ,luxe en duurzame kapschuren. Door ons  breed uitgestalde assortiment zit er altijd een houten kapschuur voor u tussen. Onze medewerkers begeleiden u graag bij het het aanschaffen van een nieuwe kapschuur.

De nieuwe trend is een houten kapschuur van lariks douglas hout. Een houten kapschuur geeft uw tuin een mooi, landelijk uiterlijk en door de hoge nok heeft uw opberg ruimte genoeg. Onderstaande houten kapschuren is maar een greep uit het assortiment, u verzint het wij maken het doordat wij een eigen productie hebben is ons (bijna) niks te gek. 


Een houten kapschuur kopen bij 1001tuinhuisjes

Iedereen heeft een eigen stijl en smaak. Dus bent u op zoek naar een maatwerk kapschuur die bij u en uw huis past dan hoeft u niet verder te zoeken. Gelukkig hebben wij bij 1001tuinhuisjes een breed aanbod aan houten kapschuren. Ons assortiment bevat standaard kapschuren, maar ook 100 procent op maat gemaakte kapschuren. Door een offerte aan te vragen ontvangt u binnen een week een offerte met daarin alle specifiacties van de gewenste kapschuur. U kunt ook direct een afspraak met ons maken als u begeleiding nodig heeft bij de aanschaf van een houten kapschuur.

Wij helpen u graag verder en de koffie staat klaar.


Een houten kapschuur op maat

In onze sfeervolle showroom in Capelle is altijd een medewerker aanwezig die u kan begeleiden bij het aanschaffen van uyw nieuwe kapschuur. Wij zijn gespecialiseerd in het op maat maken van houten kapschuren wij hebben een eigen productie dus niks is ons te gek. Van tekening tot realisatie en voor het opbouwen van uw nieuwe houten kapschuur bent u bij 1001tuinhuisjes aan het juiste adres. De eisen die u aan uw houten kapschuur stelt reliseren wij met plezier. Over de levering hoeft u zich niet druk te maken, wij kunnen 100 procent maatwerk leveren binnen 10 weken.  

Ook over de prijs hoeft u zich geen zorgen te maken, bij ons is maatwerk nog betaalbaar. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij zeer efficient werken tegen gunstige tarieven.

Onze houten kapschuur op maat is een ideale overkapping, schuur of opslag voor al uw spullen. Deze kapschuur kan voor verschillende doeleinden gebruikt worden en heeft een stoere en robuuste uitstraling.

Een houten kapschuur zal niet misstaan bij uw woning in uw tuin. Door zijn hoge nok heeft de houten kapschuur een zeer robuuste uitstraling die geweldig staat in landelijke tuinen. Wij kunnen de houten kapschuur geheel voor u op maat maken en u kunt kiezen uit zeer veel verschillende materiaalkeuze die wij hier bij aanbieden. Ook kunnen wij verf van Koopmans meeleveren zodat u de kapschuur in de door u gewenste kleur kan schilderen. 


Uw houten kapschuur direct online bestellen bij 1001tuinhuisjes

Ons ruime aanbod vindt u terug in onze showroom in Capellel en in onze webshop. U kunt bij ons in de webshop een offerte, korting en maatwerk aanvragen. U kunt ook een schets mee sturen zodat wij weten wat uw wensen zijn. Wij nemen dan contact met u op om de offerte door te lopen alvorens uit te werken. Dit om er zeker van te zijn dat wij een offerte uitbrengen van het bouwwerk waarna u op zoek bent.  Nadat u een  bestelling heeft geplaatst leveren wij uw kapschuur met de grootste zorg af en indien gewenst bouwen wij deze voor u op. Wij hopen u graag te zien in 1 van onze vestigingen16 artikel(en)

per pagina

Van hoog naar laag sorteren

16 artikel(en)

per pagina

Van hoog naar laag sorteren