Advies nodig? Tel: 0031 (0)315 - 785284 1001Tuinhuisjes.nl         2e paasdag zijn wij gesloten!    2e paasdag zijn wij gesloten!

 

Abonneren op RSS-feed

Houten Kapschuur

Wilt u een stoere, sfeervolle en handige houten kapschuur kopen? Bij 1001tuinhuisjes bent u aan het juiste adres voor een uitgebreide collectie aan houten ,luxe en duurzame kapschuren. Door ons  breed uitgestalde assortiment zit er altijd een houten kapschuur voor u tussen. Onze medewerkers begeleiden u graag bij het het aanschaffen van een nieuwe kapschuur.

De nieuwe trend is een houten kapschuur van lariks douglas hout. Een houten kapschuur geeft uw tuin een mooi, landelijk uiterlijk en door de hoge nok heeft uw opberg ruimte genoeg. Onderstaande houten kapschuren is maar een greep uit het assortiment, u verzint het wij maken het doordat wij een eigen productie hebben is ons (bijna) niks te gek. 

Iedereen heeft een eigen stijl en smaak. Dus bent u op zoek naar een maatwerk kapschuur die bij u en uw huis past dan hoeft u niet verder te zoeken. Gelukkig hebben wij bij 1001tuinhuisjes een breed aanbod aan houten kapschuren. Ons assortiment bevat standaard kapschuren, maar ook 100 procent op maat gemaakte kapschuren. Door een offerte aan te vragen ontvangt u binnen een week een offerte met daarin alle specifiacties van de gewenste kapschuur. U kunt ook direct een afspraak met ons maken als u begeleiding nodig heeft bij de aanschaf van een houten kapschuur.6 artikel(en)

per pagina

Van hoog naar laag sorteren

6 artikel(en)

per pagina

Van hoog naar laag sorteren