Advies nodig? Tel: 0031 (0)315 - 785284

.

Abonneren op RSS-feed

Goedkope tuinhuisjes prefab

Goedkope tuinhuisjes

Alle goedkope tuinhuisjes vermeld op deze pagina kunnen direct besteld worden in de webshop. De tuinhuisjes worden gefabriceerd d.m.v. prefab wanden en zijn in verschillende afmetingen te verkijgen !! Dit goedkope tuinhuis wordt als prefab bouwpakket thuis geleverd met een handige bouwtekening. 
 

Goedkoop tuinhuis kopen

Wilt u een goedkoop tuinhuis kopen via de online webshop? Zodra u bij ons het tuinhuis heeft besteld via de bestel knop zullen wij u bellen om alle details door te nemen. Onze houten tuinhuisjes worden gefabriceerd in prefab wanden en hebben hierdoor een hoge doorgang nodig naar de tuin. Omdat de prefab goedkope tuinhuisjes og goedkope berging in eigen werkplaats worden gebouwd kunnen we tot in de detail het tuinhuis fabriceren zoals u het wenst. Zo kunnen de ramen / deuren net even iets anders maken of kunnen we het dakoversteek wat langer of korter maken. Natuurlijk kunnen we het tuinhuis ook leveren met een lange overkapping of veranda. De afmeting van de overkapping of veranda kan een andere afmeting hebben dan het prefab tuinhuis. Zo kan het tuinhuis geleverd worden in de afmeting 300x300 cm en kan de overkapping een maat hebben van 500x500 cm.
 

Prefab tuinhuis op maat

Zit het tuinhuis zoals u het graag wenst er niet tussen? U kunt bij ons altijd een tuinhuis op maat bestellen. Geef uw wensen door via de groene 'offerte aanvraag' knop en wij zullen u een geheel vrijblijvende offerte toesturen.

2 artikel(en)

per pagina

Van hoog naar laag sorteren

2 artikel(en)

per pagina

Van hoog naar laag sorteren