Advies nodig? Tel: 0031 (0)315 - 785284 1001Tuinhuisjes.nl

 

Fietsenberging. Bekijk hier houten fietsenberging op maat

Houten fietsenberging

Een houten fietsenberging kan gemaakt worden in diverse vormen en afmetingen. Hieronder staan een paar voorbeelden afgebeeld. Een houten fietsenberging kan geleverd met open zijde's zodat de fiets droog staat, maar een houten fietsenberging kan ook helemaal dicht gemaakt worden. Deze fietsenbergingen hebben dan dezelfde overeenkomsten als een houten berging voor opslag van o.a. tuinartikelen of een houten tuinhuis. De wanden zijn dan geheel dicht en de berging heeft een enkele deur of een dubbele deur met of zonder een raam.

Onze houten fietsenberging wordt in complete wanden als bouwpakket geleverd met een duidelijke bouwtekening. Natuurlijk kunnen wij de montage voor u doen tegen meerprijs.

 

Houtsoorten fietsenberging 

De meest gebruikte houtsoort voor een fietsenberging zijn geimpregneerde vurenhouten rabat planken. Deze houten planken zijn de eerste 25 jaar onderhoudsvrij en zal iets vergrijzen. Naast geimpregneerd vuren hout kan een fietsenberging ook gefabriceerd worden in lariks, douglas, eiken hout of red cedar hout. Omdat wij de fietsenbergingen in eigen fabriek maken zijn wij behoorlijk flexibel.=


Prijzen houten fietsenberging 

Bent u nieuwsgiering naar onze prijzen voor een prachtige fietsenberging? Hieronder staan een paar voorbeelden van fietsenbergingen afgebeeld. Onder het plaatje kunt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen via de groene offerte knop. Zodra wij de aanvraag binnen hebben gekregen van u  zullen wij contact met u opnemen en een prijs voorstel doen.

 

         
Fietsenberging Middelkerke 
 
  Fietsen berging Oostende 
 
  Fietsberging Nieuwpoort 
 
         

 Fiets berging Oostrozebeke 

 

 Houten fietsenberging Hulshout 

  Houten fietsenberging Leeuwarden