Advies nodig? Tel: 0031 (0)315 - 785284 1001Tuinhuisjes.nl

 

Afdak

Houten terras afdak voor in de tuin

Hieronder vindt u diverse afdaken voor in de tuin. Het houten afdak wordt ook wel een terrasoverkapping of veranda genoemd en kan geleverd worden op maat zoals u het wenst met het houtsoort en dakbedekking naar keus. U kunt kiezen voor een afdak waarvan het plafond betimmerd is met hout met daarop dakshingles, dakpanplaten of dakpannen, maar een houten afdak met een PVC dak of glazen dak is ook mogelijk. U kunt kiezen voor een afdak met geimpregneerd hout, Lariks douglas, Bangkirai hardhout, Etc. U zegt het maar en wij kunnen het maken voor u. Een houten overkapping kan geplaatst worden aan uw woning, maar dit kan ook bij uw bestaande houten schuur, houten garage, blokhut, tuinhuis of chalet. Natuurlijk kunnen wij dit ook als één geheel voor u ontwerpen en fabriceren.

 

Afdak zelf maken of afdak laten bouwen?

Wij kunnen het afdak zoals u die wenst op maat voor u fabriceren als bouwpakket zodat u deze zelf opbouwt. U ontvangt het afdak dan met de gezaagde balken, dakhout met dakbedekking of pvc, glazen dakplaten op maat aangeleverd. U kunt er ook voor kiezen om het afdak door ons te laten maken. Wij kunnen naast het bouwen van de overkapping ook zorgdragen voor de fundering, elektra en het op kleur schilderen.

 

Houten afdak kopen

Hieronder staan diverse afdaken afgebeeld. Bent u benieuwd wat het afdak aangepast op uw wensen gaat kosten? Vraag dan snel een geheel vrijblijvende offerte aan! U kunt uw wensen naar ons toe mailen info@1001tuinhuisjes.nl of vraag een offerte aan bij het product. 

 

            

 Afdak Terneuzen 

 

 

  Afdak Zierikzee  

 

 

 Afdak Vlissingen 

 

       

  Afdak Breda 

 

 

 Afdak Middelburg 

 

 

 Afdak Weert 

 

       

 Afdak Oosterhout 

 

 

 Afdak Best 

 

 

 Afdak Tilburg 

 

       

 Afdak Oss 

 

 Afdak Boxtel 

 

Afdak Domburg