Op zoek naar een maatwerk tuinhuis of garage?

Doorloop ons stappenplan

Tuinkantoor met platdak Blankenberge

Tuinkantoor met platdak Blankenberge

Modern tuinkantoor type Blankenberge, de wanden zijn opgebouwd uit houten frames, betimmerd met Western Red -Cedar hout. Het Red-Cedar hout is onbehandeld en van nature voldoende beschermd tegen houtaanslagen.

Het hout van dit moderne tuinkantoor type Blankenberge zal op den duur vergrijzen, wat een prachtige en natuurlijke uitstraling geeft. Het Red-Cedar tuinkantoor kan geleverd worden met een enkele of een dubbele deur en verschillende type ramen. Dit moderne tuinkantoor kan ook worden voorzien van vloer, wand en dak isolatie, ook  bestaat de mogelijkheid om de ruimte op te delen middels scheidingswanden.

Uiteraard is dit tuinhuis ook samen te stellen met andere houtsoorten, zie de mogelijkheden bij informatie/materiaalkeuze op deze website.

Uw bouwwerk wordt in eigen beheer gefabriceerd en als totaal bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren.

Wilt u liever niet zelf monteren?

Tegen een meerprijs kunt u ook een vakkundige montage-team van 1001tuinhuisjes.nl inhuren, bestaande uit twee monteurs, een montage bus met gereedschap en een aanhangwagen. Vraag naar de mogelijkheden; bel of mail ons of kom eens langs voor een oriënterend gesprek. Maak snel een afspraak via telefoon 0315-785284 of via de mail verkoop@1001tuinhuisjes.nl

 

 

DETAILS

Specificaties zoals afgebeeld:  
Wandhoogte:   2,20 m
Totale hoogte:   2,45 m
Fundering:   Geïmpregneerde regels
Wanden:   Western red cedar
Materiaal dak:   EPDM dakbedekking
Goten:   PVC staduitloop
Ramen:   diverse mogelijkheden beschikbaar 
Deuren:   diverse mogelijkheden beschikbaar

De materialen, de afmetingen en de indeling van deuren en ramen zijn naar wens aan te passen. Bent u benieuwd wat het moderne tuinhuis aangepast op uw wensen gaat kosten? Vraag dan snel een geheel vrijblijvende offerte aan!

Vrijblijvende offerte aanvragen

Ook telefonisch bereikbaar via +31 (0)315 - 785284


Andere bekeken ook

1001Tuinhuisjes maakt gebruik van Cookies

Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd en daarom mogen wij die plaatsen zonder toestemming.

In onze Privacyverklaring is hier meer over te lezen.

OK