• Complete bouwpakketten
  • Sterk in maatwerk
  • Om zelf te (laten) monteren
  • Levering door heel NL en BE

Tuinhuisje zadeldak Maaskantje

Tuinhuis afbeelding
Keuze houtsoort

Keuze houtsoort

Keuze schuine dakbedekking

Keuze schuine dakbedekking

Keuze isolatie

Keuze isolatie

Keuze deuren

Keuze deuren

Keuze regengoot

Keuze regengoot

Keuze fundering

Keuze fundering

Kleurenkaart Koopmans

Kleurenkaart Koopmans

Tuinhuisje zadeldak Maaskantje

Tuinhuis in het hout soort: keteldruk geïmpregneerd vuren hout met zadel/puntdak en kopluifel. Dakbedekkings mogelijkheden zijn dakpanplaten en shingles in diverse kleuren. Ook is er een mogelijkheid voor de keuze dakpannen (beton sneldekpan) of andere dakpannen. De dakgoot welke toegepast kan worden, is PVC en zink.

Wij maken alleen gebruik van hout soorten met het FSC en/of PEFC keurmerk. Zoals bijvoorbeeld, de houtsoorten, lariks / douglas, red cedar en onder druk geïmpregneerd vurenhout. Elk tuinhuis op onze website kan samengesteld worden, zoals u het wenst.

U bepaalt zelf, de houtsoort, de afmeting, het type raam en deur, glazen schuifpanelen, de vorm van het dak, wel of geen zolder, de dakbedekking, wel of niet geïsoleerd, etc. 

Uw bouwwerk wordt in eigen beheer gefabriceerd en als totaal bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren.

Wilt u liever niet zelf monteren? Dan kunt u ook ons vakkundige montage-team van 1001tuinhuisjes.nl inhuren, bestaande uit twee monteurs, een montage bus met gereedschap en een aanhangwagen. 

1001tuinhuisjes.nl is sterk in maatwerk; vraag naar de mogelijkheden en een vrijblijvende offerte. Bel of mail ons, of kom eens langs voor een oriënterend gesprek. Ons bedrijf is geopend van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Maak snel een afspraak via telefoon 0315-785284 of via de mail verkoop@1001tuinhuisjes.nl

Verwijzingen: funderingen, houtsoorten, ramen, deuren, isolatie, dakbedekking, goten, schilderwerk.

1001Tuinhuisjes maakt gebruik van Cookies

Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd en daarom mogen wij die plaatsen zonder toestemming.

In onze Privacyverklaring is hier meer over te lezen.

OK