Op zoek naar een maatwerk tuinhuis of garage?

Doorloop ons stappenplan

Tuinhuisje zadeldak Maaskantje

Tuinhuisje zadeldak Maaskantje

Tuinhuis in het hout soort: keteldruk geïmpregneerd vuren hout met zadel/puntdak en kopluifel. Dakbedekkings mogelijkheden zijn dakpanplaten en shingles in diverse kleuren. Ook is er een mogelijkheid voor de keuze dakpannen (beton sneldekpan) of andere dakpannen. De dakgoot welke toegepast kan worden, is PVC en zink.

Standaard wordt dit tuinhuis geleverd met een enkele deur en twee ramen, u kunt uiteraard ook kiezen uit een ruim aanbod  (brede of dubbele) deuren en ramen voor uw tuinhuis. 

Uiteraard is dit tuinhuis ook samen te stellen met andere houtsoorten, zie de mogelijkheden bij informatie/materiaalkeuze op deze website.

Ook kunt u geheel vrijblijvend het offerte aanvraagformulier op onze website invullen met u persoonlijke wensen.

Uw bouwwerk wordt in eigen beheer gefabriceerd en als totaal bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren.

Wilt u liever niet zelf monteren?

Tegen een meerprijs kunt u ook ons vakkundige montage-team inhuren, bestaande uit twee monteurs, een montage bus met gereedschap en een aanhangwagen. 

Vraag naar de mogelijkheden; bel of mail ons of kom eens langs voor een oriënterend gesprek. Maak snel een afspraak via telefoon 0315-785284 of via de mail verkoop@1001tuinhuisjes.nl

1001Tuinhuisjes maakt gebruik van Cookies

Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd en daarom mogen wij die plaatsen zonder toestemming.

In onze Privacyverklaring is hier meer over te lezen.

OK