• Complete bouwpakketten
  • Sterk in maatwerk
  • Om zelf te (laten) monteren
  • Levering door heel NL en BE

Tuinhuis platdak Vorden

Keuze houtsoort

Keuze houtsoort

Keuze isolatie

Keuze isolatie

Keuze fundering

Keuze fundering

Lichtkoepel helder

Lichtkoepel helder

Keuze deuren

Keuze deuren

Epdm platdakbedekking

Epdm platdakbedekking

Keuze glaspanelen

Keuze glaspanelen

Kleurenkaart Koopmans

Kleurenkaart Koopmans

Tuinhuis Vorden

Dit houten tuinhuis Vorden met een platdak, een zijluifel en glazen schuifpanelen is een een pracht van een bouwwerk. De wanden van het tuinhuis bestaan uit regelwerk, waar Douglas Zweeds zwarte rabat planken tegenaan zijn gespijkerd met zwarte RVS bolkopnagels. De zijluifel staat op stevige beton poeren en is afgewerkt met schoren. Voor het beschut zitten, zijn er onder de zijluifel, glazen schuifpanelen geplaatst

Uiteraard is dit tuinhuis ook samen te stellen met andere houtsoorten, deuren, ramen en afmetingen, zie de mogelijkheden bij informatie/materiaalkeuze op deze website.

Wij maken alleen gebruik van hout soorten met het FSC en/of PEFC keurmerk. Zoals bijvoorbeeld, lariks / douglas, red cedar en onder druk geïmpregneerd vurenhout. Elk tuinhuis op onze website kan samengesteld worden, zoals u het wenst.

U bepaalt zelf, de houtsoort, de afmeting, het type raam en deur, de vorm van het dak, wel of geen zolder, de dakbedekking, wel of niet geïsoleerd, etc.

Ook zijn er mogelijkheden voor een lichtkoepel en/of om het tuinhuis geheel te isoleren.

Uw bouwwerk wordt in eigen beheer gefabriceerd en als totaal bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren.

Wilt u liever niet zelf monteren? Dan kunt u ook ons vakkundige montage-team van 1001tuinhuisjes.nl inhuren, bestaande uit twee monteurs, een montage bus met gereedschap en een aanhangwagen. 

1001tuinhuisjes.nl is sterk in maatwerk; vraag naar de mogelijkheden en een geheel vrijblijvende offerte. Bel of mail ons, of kom eens langs voor een oriënterend gesprek. Ons bedrijf is geopend van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Maak snel een afspraak via telefoon 0315-785284 of via de mail verkoop@1001tuinhuisjes.nl

Verwijzingen: funderingen, houtsoorten, ramen, deuren, isolatie, dakbedekking, goten, schilderwerk.

1001tuinhuisjes.nl maakt gebruik van Cookies

Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd en daarom mogen wij die plaatsen zonder toestemming.

In onze Privacyverklaring is hier meer over te lezen.

OK