• Complete bouwpakketten
  • Sterk in maatwerk
  • Om zelf te (laten) monteren
  • Levering door heel NL en BE

Tuinhuis platdak Born

Tuinhuis met plat dak Born

Het houten tuinhuis/berging, type Born, met een plat dak en is geheel vacuüm druk geïmpregneerd vurenhout. Dit tuinhuisjes is ideaal te gebruiken, voor de stalling van fietsen en opslag van gereedschap. Dit tuinhuis kan geleverd worden, met of zonder dakoverstek. Het tuinhuis type Born met platdak wordt als bouwpakket geleverd in prefab wandpanelen.

Wij maken alleen gebruik van hout soorten met het FSC en/of PEFC keurmerk. Zoals bijvoorbeeld, de houtsoorten, lariks / douglas, red cedar en onder druk geïmpregneerd vurenhout. Elk tuinhuis op onze website kan samengesteld worden, zoals u het wenst.

U bepaalt zelf, de houtsoort, de afmeting, het type raam en deur, glazen schuifpanelen, de vorm van het dak, wel of geen zolder, de dakbedekking, wel of niet geïsoleerd, etc. 

Ook is er een mogelijkheid tot het plaatsen van een lichtkoepel en om de berging te isoleren.

Uw bouwwerk wordt in eigen beheer gefabriceerd en als totaal bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren.

Wilt u liever niet zelf monteren? Dan kunt u ook ons vakkundige montage-team van 1001tuinhuisjes.nl inhuren, bestaande uit twee monteurs, een montage bus met gereedschap en een aanhangwagen. 

1001tuinhuisjes.nl is sterk in maatwerk; vraag naar de mogelijkheden en een geheel vrijblijvende offerte. Bel of mail ons, of kom eens langs voor een oriënterend gesprek. Ons bedrijf is geopend van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Maak snel een afspraak via telefoon 0315-785284 of via de mail verkoop@1001tuinhuisjes.nl

Verwijzingen: funderingen, houtsoorten, ramen, deuren, isolatie, dakbedekking, goten, schilderwerk.

DETAILS

Prefab geimpregneerde frames betimmerd met geimpregneerde rabat planken
Sierlijke aluminium daktrim
Stevige gordingen bedekt met OSB 3 platen
PVC Gootuitloop
Het tuinhuisje wordt compleet geleverd met Komo vacuumdruk geïmpregneerd en Hifix gefixeerd vurenhout. Deze behandeling zorgt ervoor dat het hout de eerste 25 jaar niet geschilderd hoeft te worden.  

  • Inclusief bevestigingsartikelen
  • Inclusief hang-/sluitwerk
  • Inclusief EPDM dakbedekking.
  • Inclusief echt glas.
  • Inclusief een enkele geimpregneerde loopdeur (tegen meerprijs kunnen wij ook een hardhouten deur leveren)

Bent u benieuwd welke type ramen en deuren u kunt plaatsen in dit tuinhuis? Zie overzicht ramen en deuren.

Wilt u een ander houtsoort, hoogte, vorm of isolatie in het tuinhuis? Vraag dan snel een geheel vrijblijvende offerte aan voor een tuinhuis met plat dak op maat!

Vrijblijvende offerte aanvragen

Ook telefonisch bereikbaar via phone icon+31 (0)315 - 785284


Andere bekeken ook

1001tuinhuisjes.nl maakt gebruik van Cookies

Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd.

In onze Privacyverklaring is hier meer over te lezen.

OK