Op zoek naar een maatwerk tuinhuis of garage?

Doorloop ons stappenplan

Tuinhuis met veranda Pieterburen

Tuinhuis met veranda Pieterburen

Het tuinhuis type Pieterburen heeft een mooi zadeldak, waarbij u kunt kiezen uit een aantal kleuren dakshingles. Op de foto staat het tuinhuis afgebeeld met dakpannen die het een luxe uitstraling geven (optioneel verkrijgbaar tegen meerprijs).Het heeft een veranda zodat u optimaal gebruik kunt maken van uw tuinhuis tijdens de zonnige en ook regenachtige dagen. Standaard wordt het geleverd met een enkele deur, maar u kunt kiezen uit een ruim aanbod deuren en ramen voor uw tuinhuis. Het tuinhuis wordt geleverd als bouwpakket bestaande uit prefab wanden waarbij de buitenzijde betimmerd is met geïmpregneerde rabat planken.

Uw bouwwerk wordt in eigen beheer gefabriceerd en als totaal bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren.

Wilt u liever niet zelf monteren?

Tegen een meerprijs kunt u ook ons vakkundige montage-team inhuren, bestaande uit twee monteurs, een montage bus met gereedschap en een aanhangwagen.

Vraag naar de mogelijkheden; bel of mail ons of kom eens langs voor een oriënterend gesprek. Maak snel een afspraak via telefoon 0315-785284 of via de mail verkoop@1001tuinhuisjes.nl

DETAILS

Specificaties:  
Tuinhuis:   3,0 x 2,0 m
Voorluifel:   3,0 x 2,0 m
Oppervlakte:   12 m2
Wandhoogte:   2,20 m
Totale hoogte:   2,75 m
Fundering:   Hardhouten ringbalk
Wanden:
 
  Geïmpregneerde rabat 
  wand planken
Materiaal dak:   Dakpannen
Goten:   PVC dakgoot
Ramen:   n.v.t.
Deuren:   1 dubbele deur

Wilt u het tuinhuis met zadeldak geleverd hebben in een andere houtsoort, hoogte, vorm of bijvoorbeeld met isolatie? Vraag dan snel een geheel vrijblijvende offerte aan voor een tuinhuis met zadeldak op maat!

Vrijblijvende offerte aanvragen

Ook telefonisch bereikbaar via +31 (0)315 - 785284


Andere bekeken ook

1001Tuinhuisjes maakt gebruik van Cookies

Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd en daarom mogen wij die plaatsen zonder toestemming.

In onze Privacyverklaring is hier meer over te lezen.

OK