• Eénvoudige bouwpakketten
  • Sterk in maatwerk
  • Levering door heel NL en BE

Tuinhuis met garage Loosduinen

Tuinhuis met garage Loosduinen

Tuinhuis met garage en tussenluifel type Loosduinen is de ideale oplossing voor het opbergen van bijvoorbeeld al uw vervoersmiddelen.

Door het platte dak en de strakke lijnen krijgt het geheel een moderne uitstraling en door het gebruik van de geïmpregneerde rabatdelen hoeft u voorlopig niet te schilderen! Natuurlijk kunt u het bouwwerk ook voor andere doeleinden gebruiken door bijvoorbeeld de garagedeur te vervangen door een normale deur en ramen toe te voegen. De mogelijkheden zijn eindeloos en wij adviseren u graag.

Hieronder staan de specificaties vermeld van het tuinhuis zoals afgebeeld. De materialen, afmetingen en de indeling van deuren en ramen zijn naar wens aan te passen.

Uw bouwwerk wordt in eigen beheer gefabriceerd en als totaal bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren.

Wilt u liever niet zelf monteren?

Tegen een meerprijs kunt u ook ons vakkundige montage-team inhuren, bestaande uit twee monteurs, een montage bus met gereedschap en een aanhangwagen. 

Vraag naar de mogelijkheden; bel of mail ons of kom eens langs voor een oriënterend gesprek. Maak snel een afspraak via telefoon 0315-785284 of via de mail verkoop@1001tuinhuisjes.nl

DETAILS

Specificaties:  
Garage:   3,00 x 4,00 m
Tuinhuis:   3,00 x 4,00 m
Tussenluifel:   3,00 x 4,00 m
Totale hoogte:   2,50 m
Houtsoort:   Komo druk geïmpregneerd vurenhout
    
Materiaal dak:   EPDM dakbedekking
Ramen:   1 vast raam 73 x 73 cm
Deuren:   1 enkele deur  + 1 garage kanteldeur                      

Bent u benieuwd wat het tuinhuis aangepast op uw wensen gaat kosten? Vraag dan snel een geheel vrijblijvende offerte aan!

Vrijblijvende offerte aanvragen

Ook telefonisch bereikbaar via +31 (0)315 - 785284


Andere bekeken ook

1001Tuinhuisjes maakt gebruik van Cookies

Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd en daarom mogen wij die plaatsen zonder toestemming.

In onze Privacyverklaring is hier meer over te lezen.

OK