• Complete bouwpakketten
  • Sterk in maatwerk
  • Om zelf te (laten) monteren
  • Levering door heel NL en BE

Tuinhuis lessenaarsdak Renesse

Tuinhuis lessenaarsdak Renesse

Dit tuinhuisje type Renese, heeft een lessenaarsdak met aan de voorkant een dak overstek. Standaard heeft dit tuinhuis een enkele deur, maar natuurlijk kunnen we ook een ander type (bredere of dubbele) deur dit tuinhuis plaatsen. Tevens zijn er diverse mogelijkheden voor ramen en zijn de afmetingen van het tuinhuis geheel aan te passen aan uw persoonlijke wensen. Dit bouwwerk is ideaal voor de stalling van uw fietsen en de opslag van (tuin-) gereedschap. Het tuinhuisje met lessenaarsdak, kan als compleet bouwpakket bij u thuis afgeleverd worden.

Wij maken alleen gebruik van hout soorten met het FSC en/of PEFC keurmerk. Zoals bijvoorbeeld, de houtsoorten, lariks / douglas, red cedar en onder druk geïmpregneerd vurenhout. Elk tuinhuis op onze website kan samengesteld worden, zoals u het wenst.

U kunt zelf, het houtsoort, de afmeting, het type raam en deur, glazen schuifpanelen, de vorm van het dak, wel of geen zolder, de dakbedekking, wel of niet geïsoleerd, etcetera, kiezen.

Ook is er een mogelijkheid tot het plaatsen van een lichtkoepel en om het tuinhuis te isoleren.

Uw bouwwerk wordt in eigen beheer gefabriceerd en als totaal bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren.

Wilt u liever niet zelf monteren? Dan kunt u ook ons vakkundige montage-team van 1001tuinhuisjes.nl inhuren, bestaande uit twee monteurs, een montage bus met gereedschap en een aanhangwagen. 

1001tuinhuisjes.nl is sterk in maatwerk; vraag naar de mogelijkheden en een geheel vrijblijvende offerte. Bel of mail ons, of kom eens langs voor een oriënterend gesprek. Ons bedrijf is geopend van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Maak snel een afspraak via telefoon 0315-785284 of via de mail verkoop@1001tuinhuisjes.nl

Verwijzingen: funderingen, houtsoorten, ramen, deuren, isolatie, dakbedekking, goten, schilderwerk.

1001tuinhuisjes.nl maakt gebruik van Cookies

Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd.

In onze Privacyverklaring is hier meer over te lezen.

OK