Op zoek naar een maatwerk tuinhuis of garage?

Doorloop ons stappenplan

Tuinhuis zij overkapping Noordeinde

Tuinhuis zij overkapping Noordeinde

Dit houten tuinhuis type Noordeinde heeft een zij overkapping die heerlijk te gebruiken is als veranda met een gezellig zitje.De opbergruimte in het tuinhuis is ideaal wanneer u in de winterperiode de tuinmeubels wilt opbergen of als berging voor uw tuingereedschap etc. De zij overkapping van tuinhuis Noordeinde kan natuurlijk aan beide kanten worden geplaatst. Tevens is de maat geheel flexibel aan te passen aan uw persoonlijke voorkeur. Het platte dak geeft een moderne look aan het geheel.

Uw bouwwerk wordt in eigen beheer gefabriceerd en als totaal bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren.

Wilt u liever niet zelf monteren?

Tegen een meerprijs kunt u ook ons vakkundige montage-team inhuren, bestaande uit twee monteurs, een montage bus met gereedschap en een aanhangwagen. 

Vraag naar de mogelijkheden; bel of mail ons of kom eens langs voor een oriënterend gesprek. Maak snel een afspraak via telefoon 0315-785284 of via de mail verkoop@1001tuinhuisjes.nl

DETAILS

  • Dikte staanders onder de luifel 88x88 mm.
  • De wanden van het tuinhuis bestaan uit frames die betimmerd zijn met vurenhouten rabat planken.
  • Het dak loopt af zodat er geen water op blijft staan.
  • Het tuinhuisje wordt compleet geleverd met Komo vacuumdruk geïmpregneerd en Hifix gefixeerd vurenhout. Deze behandeling zorgt ervoor dat het hout de eerste 25 jaar niet geschilderd hoeft te worden. 
  • Inclusief bevestigingsartikelen.
  • Inclusief hang-/sluitwerk.
  • Inclusief EPDM dakbedekking.
  • Inclusief PVC gootuitloop ca. 30 cm.
  • Inclusief echt glas.

Zit uw tuinhuis met overkapping zoals u het wenst er nog niet tussen? Wilt u bijvoorbeeld een ander houtsoort, een andere hoogte of moet de vorm net wat anders? Vraag dan snel een geheel vrijblijvende offerte aan!

Vrijblijvende offerte aanvragen

Ook telefonisch bereikbaar via +31 (0)315 - 785284


Andere bekeken ook

1001Tuinhuisjes maakt gebruik van Cookies

Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd en daarom mogen wij die plaatsen zonder toestemming.

In onze Privacyverklaring is hier meer over te lezen.

OK