Op zoek naar een maatwerk tuinhuis of garage?

Doorloop ons stappenplan

Tuinhuis veranda Stadskanaal

Tuinhuis veranda Stadskanaal

Dit tuinhuis met een veranda type Stadskanaal kan ideaal gebruikt worden als berging, maar de ruime veranda dient ook als gezellige overkapping om in de zwoele zomeravonden heerlijk onder te vertoeven.Het tuinhuis bestaat uit prefab wanden betimmerd met rabat planken en heeft een dubbele loopdeur. De extra ramen in de wanden zijn optioneel te bestellen. De veranda wordt ondersteund door geïmpregneerde staanders. Als optie kunt u een sfeervolle balustrade plaatsen onder de veranda.

Uw bouwwerk wordt in eigen beheer gefabriceerd en als totaal bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren.

Wilt u liever niet zelf monteren?

Tegen een meerprijs kunt u ook ons vakkundige montage-team inhuren, bestaande uit twee monteurs, een montage bus met gereedschap en een aanhangwagen. 

Vraag naar de mogelijkheden; bel of mail ons of kom eens langs voor een oriënterend gesprek. Maak snel een afspraak via telefoon 0315-785284 of via de mail verkoop@1001tuinhuisjes.nl

 

Bereken hieronder uw prijs en bestel mogelijk direct via de bestelknop. Het is natuurlijk ook mogelijk om een gratis offerte aan te vragen via de groene offerte knop onderaan de pagina.

 

DETAILS

  • Totale hoogte: ca. 245 cm.
  • Dikte staanders onder de veranda 120x120 mm.
  • De wanden van het tuinhuis bestaan uit frames die betimmerd zijn met rabat planken.
  • Het dak loopt af zodat er geen water op blijft staan.
  • Het tuinhuisje wordt compleet geleverd met Komo vacuumdruk geïmpregneerd en Hifix gefixeerd vurenhout. Deze behandeling zorgt ervoor dat het hout de eerste 25 jaar niet geschilderd hoeft te worden. 
  • Inclusief bevestigingsartikelen
  • Inclusief hang-/sluitwerk
  • Inclusief EPDM dakbedekking
  • Inclusief PVC gootuitloop c.a. 30 cm.
  • Inclusief echt glas

Bent u benieuwd welke type ramen en deuren u kunt plaatsen in dit tuinhuis? Zie overzicht ramen en deuren.

Onder de veranda kan ook een sfeervolle balustrade geplaatst worden. Wilt u weten wat de kosten hiervan zijn? Vul op de offerte aanvraag de gewenste afmetingen in.

 

     
Tuinhuis met veranda type
Stadskanaal 
  Voorbeeld: Balustrade onder de veranda


Zit uw tuinhuis met veranda  zoals u het wenst er nog steeds niet tussen? Wilt u bijvoorbeeld een andere houtsoort, wilt u een andere hoogte of moet de vorm net wat anders? Vraag dan snel een geheel vrijblijvende offerte aan!

Vrijblijvende offerte aanvragen

Ook telefonisch bereikbaar via +31 (0)315 - 785284


Andere bekeken ook

1001Tuinhuisjes maakt gebruik van Cookies

Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd en daarom mogen wij die plaatsen zonder toestemming.

In onze Privacyverklaring is hier meer over te lezen.

OK