• Complete bouwpakketten
  • Sterk in maatwerk
  • Om zelf te (laten) monteren
  • Levering door heel NL en BE

Schuur zadeldak + berging Gistel

Houten schuur Gistel

De schuur Gistel is een streling voor het oog! Deze schuur is één van onze favorieten. Door de robuuste bouw, staat er een stoere en stevige schuur zonder dat de landelijke uitstraling verloren is gegaan. De schuur is hier afgebeeld met rode dakpannen. Het is ook mogelijk om pannen in een andere kleur te leggen of om bijvoorbeeld de dakbedekking uit te voeren met metalen dakpanplaten. De materialen, afmetingen en de indeling van de deuren en ramen zijn naar wens aan te passen. Bijna alles is aan te passen aan uw voorkeuren. In ons assortiment hebben wij verschillende soorten, zwart hout. Ook hebbenwij de verf, om de schuur te schilderen.

Wij maken alleen gebruik van hout soorten met het FSC en/of PEFC keurmerk. Zoals bijvoorbeeld, lariks / douglas, red cedar en onder druk geïmpregneerd vurenhout. Elk tuinhuis op onze website kan samengesteld worden, zoals u het wenst.

U bepaalt zelf, de houtsoort, de afmeting, het type raam en deur, de vorm van het dak, wel of geen zolder, de dakbedekking, wel of niet geïsoleerd, etc.

Uw bouwwerk wordt in eigen beheer gefabriceerd en als totaal bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren.

Wilt u liever niet zelf monteren? Dan kunt u ook ons vakkundige montage-team van 1001tuinhuisjes.nl inhuren, bestaande uit twee monteurs, een montage bus met gereedschap en een aanhangwagen. 

1001tuinhuisjes.nl is sterk in maatwerk; vraag naar de mogelijkheden en een geheel vrijblijvende offerte. Bel of mail ons, of kom eens langs voor een oriënterend gesprek. Ons bedrijf is geopend van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Maak snel een afspraak via telefoon 0315-785284 of via de mail verkoop@1001tuinhuisjes.nl

Verwijzingen: funderingen, houtsoorten, ramen, deuren, isolatie, dakbedekking, goten, schilderwerk.

WERKWIJZE

Bekijk hier het stappenplan

Bent u benieuwd welk type ramen en deuren u kunt plaatsen in deze schuur? Zie overzicht ramen en deuren.

Benieuwd naar uw prijs? Vraag dan snel een geheel vrijblijvende offerte aan voor schuur met zadeldak op maat!

Vrijblijvende offerte aanvragen

Ook telefonisch bereikbaar via phone icon+31 (0)315 - 785284


Andere bekeken ook

1001tuinhuisjes.nl maakt gebruik van Cookies

Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd.

In onze Privacyverklaring is hier meer over te lezen.

OK