• Complete bouwpakketten
  • Sterk in maatwerk
  • Om zelf te (laten) monteren
  • Levering door heel NL en BE

Red-Cedar tuinhuis met overkapping

Tuinhuis afbeelding

Red-Cedar tuinhuis met overkapping

Tuinhuis/berging met zij overkapping uitgevoerd in Red-Cedar hout, in combinatie met hardhout. De staanders hebben een afmeting van120 x 120 mm en zijn op verstelbare grijze beton poeren geplaatst. Deze betonpoeren zijn ook in de kleur antraciet verkrijgbaar.

Dit tuinhuis/berging met overkapping is uitgevoerd met een plat dak. Deze is bedekt met hoogwaardige EPDM dakbedekking en afgewerkt met aluminium daktrim. Onze tuinhuisjes met platdak hebben een afschot van +/- 2 graden in het dak, zodat het regenwater via de dakuitloop wordt afgevoerd.

Wij maken alleen gebruik van hout soorten met het FSC en/of PEFC keurmerk. Zoals bijvoorbeeld, de houtsoorten, lariks / douglas, red cedar en onder druk geïmpregneerd vurenhout. Elk tuinhuis op onze website kan samengesteld worden, zoals u het wenst. U bepaalt zelf, de houtsoort, de afmeting, het type raam en deur, glazen schuifpanelen, de vorm van het dak, wel of geen zolder, de dakbedekking, wel of niet geïsoleerd, etc. 

Ook is er een mogelijkheid tot het plaatsen van een lichtkoepel en om het tuinhuis te isoleren.

Uw bouwwerk wordt in eigen beheer gefabriceerd en als totaal bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren.

Wilt u liever niet zelf monteren?

Tegen een meerprijs kunt u ook een vakkundige montage-team van 1001tuinhuisjes.nl inhuren, bestaande uit twee monteurs, een montage bus met gereedschap en een aanhangwagen. 

Vraag naar de mogelijkheden; bel of mail ons of kom eens langs voor een oriënterend gesprek. Maak snel een afspraak via telefoon 0315-785284 of via de mail verkoop@1001tuinhuisjes.nl

1001Tuinhuisjes maakt gebruik van Cookies

Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd en daarom mogen wij die plaatsen zonder toestemming.

In onze Privacyverklaring is hier meer over te lezen.

OK