Op zoek naar een maatwerk tuinhuis of garage?

Doorloop ons stappenplan

Red-Cedar tuinhuis met overkapping

Red-Cedar tuinhuis met overkapping

Tuinhuis/berging met zij overkapping uitgevoerd in Red-Cedar hout in combinatie met hardhout. de staanders met afmeting 120 x 120 mm zijn op verstelbare grijze beton poeren geplaatst. Deze betonpoeren zijn ook in de kleur antraciet verkrijgbaar.

Dit tuinhuis/berging met overkapping is uitgevoerd met een plat dak. Deze is bedekt met hoogwaardige EPDM dakbedekking en afgewerkt met aluminium daktrim.

Standaard wordt dit tuinhuis geleverd met een enkele deur, u kunt uiteraard kiezen uit een ruim aanbod  (brede of dubbele) deuren en ramen voor uw tuinhuis. Een vloer in het tuinhuis, vlonder en Balustrade/hekwerk in de overkapping zijn optie,s.

Uiteraard is dit tuinhuis ook samen te stellen met andere houtsoorten, zie de mogelijkheden bij informatie/materiaalkeuze op deze website.

Ook kunt u geheel vrijblijvend het offerte aanvraagformulier op onze website invullen met u persoonlijke wensen.

 

Uw bouwwerk wordt in eigen beheer gefabriceerd en als totaal bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren.

Wilt u liever niet zelf monteren?

Tegen een meerprijs kunt u ook een vakkundige montage-team van 1001tuinhuisjes.nl inhuren, bestaande uit twee monteurs, een montage bus met gereedschap en een aanhangwagen. 

Vraag naar de mogelijkheden; bel of mail ons of kom eens langs voor een oriënterend gesprek. Maak snel een afspraak via telefoon 0315-785284 of via de mail verkoop@1001tuinhuisjes.nl

1001Tuinhuisjes maakt gebruik van Cookies

Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd en daarom mogen wij die plaatsen zonder toestemming.

In onze Privacyverklaring is hier meer over te lezen.

OK